Sport

Marius Șumudică, în război cu analiștii de la emisiuni: „Luați 100 de euro pe la TV și comentați!”

Marius Șumudică este în război cu analiștii de la emisiunile TV.
22.07.2021 | 19:58
Marius Sumudica in razboi cu analistii de la emisiuni Luati 100 de euro pe la TV si comentati
ADVERTISEMENT

Tehnicianul CFR-ului a sărit la gâtul analiștilor TV, care au sugerat după prima repriză a partidei dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps, că unii jucători l-ar „lucra” pe „Șumi”.

Marius Șumudică le-a transmis un mesaj tăios contestatarilor și a lămurit orice fel de suspiciune în privința relației lui cu elevii săi.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, în război cu analiștii de la emisiuni

Marius Șumudică a avut o criză de nervi la conferința de presă a CFR-ului înainte de meciul cu Academica Clinceni, din cauza unor declarații făcute de analiștii TV la partida din Gibraltar, dintre campioana României și Lincoln Red Imps.

„Sunt alții care stau bine mersi la diferite posturi de televiziune și încep să spună că Deac nu vrea să îl ajute pe Șumudică, că X nu vrea să joace pentru Șumudică.

ADVERTISEMENT

Nu există așa ceva. Îmi place să stau liniștit în fața dumneavoastră și să le răspund. Le spun că iubesc meseria asta, mă simt atât de bine pe teren și aici, în preajma jucătorilor! 

Și atât de bine mă simt când îi văd că se consumă și că îi doare ceea ce se întâmplă la CFR. 

ADVERTISEMENT

Nu îmi spuneți mie că erau ei atât de afectați că a jucat CFR-ul prost în prima repriză. Ce iubesc ei CFR-ul!”, a mai spus Marius Șumudică la conferința de presă.

În cele din urmă, CFR Cluj s-a impus în Gibraltar, grație „dublei” lui Gabriel Debeljuh, după ce Lincoln Red Imps deschisese scorul în prima repriză.

ADVERTISEMENT

„Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată!”

Marius Șumudică a continuat și le-a explicat tuturor contestatarilor că este greu să îl denigreze pe el sau să îi denigreze echipa, transmițând un mesaj dur: „De unde?! Ei nu știau cum să îl lovească mai repede pe Șumudică, pe jucătorii de la CFR”.

„Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată: e greu cu CFR și e greu cu Șumudică! Stați în banca voastră, acolo, pe 80-100 de euro, cât vă plătesc cei de la televiziuni, și mai ușor cu pianul că se varsă claviatura!”, a mai spus Marius Șumudică.

Până acum, de la venirea sa la CFR Cluj, Marius Șumudică a pierdut doar două meciuri: returul cu Borac Banja Luka, însă în care CFR-ul a obținut calificarea și Supercupa României, pierdută de clujeni în fața Craiovei la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT