Fotbal international

Marius Șumudică, încă o reacție după despărțirea de Gaziantep: „Nu am forțat plecarea!”

11.01.2021 | 16:13
Marius Sumudica inca o reactie dupa despartirea de Gaziantep Nu am fortat plecarea
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a intrat în direct la Digi Sport Special și a oferit o primă declarație după ce Gaziantep a publicat un comunicat de presă prin care anunța despărțirea de antrenorul român.

Deși dimineață Marius Șumudică își arăta intenția într-un comunicat de presă să continue la Gaziantep, se pare că cele două părți nu au putut să mai ajungă la un consens.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a sărit în apărarea lui Șumudică și le bate obrazul turcilor, care se bucură de faptul că antrenorul lui Gaziantep nu va mai continua la echipă.

UPDATE, 11 ianuarie, ora 16:21 / Marius Șumudică a revenit cu noi declarații după despărțirea de Gaziantep. Antrenorul și-a calmat discursul și a ținut să le ureze succes foștilor săi colaboratori. „Ne-am despărţit de comun acord. Ne-am dat mâna şi le urez mult succes, iar jucătorii ştiu cât de mult ţin la ei şi îi respect. Aşa că este evident, le doresc tot binele din lume. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat la Gaziantep, a fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodată. Iar suporterilor echipei le transmit să umple stadionul pentru a susţine echipa în momentul în care vor avea acces pe stadion. Băieţii merită asta! Nu este adevărat că am forţat plecarea ca să mă duc în alt campionat. Încă nici nu ştiu când plec din Turcia. Mulţumesc şi drum bun, Gaziantep”, a spus Șumudică potrivit Digisport.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 10 ianuarie, ora 18:40

Marius Șumudică a răbufnit: „Mă simt ușurat. Vreau să vin acasă”

Marius Șumudică a intrat în direct la Digi Sport Special și a oferit primele declarații după despărțirea de Gaziantep:

„Nu pot să vorbesc până nu reziliez contractul. Este adevărat, am reziliat. Mâine seară o să vorbesc, după ce mă întorc în țară. O să pot să-mi spun of-ul. Dimineață îmi închei toate conturile cu ei. Mă simt ușurat mai degrabă”, a spus supărat Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep.

În spatele acestei decizii se pare că ar fi fost chiar implicații politice, guvernatorul din Gaziantep fiind cel care a luat această decizie: „Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep! Scopul principal al tuturor instituțiilor și organizațiilor este să crească brandul Gaziantep în beneficiul cetățenilor noștri”, a transmis Davut Gul, guvernatorul lui Gaziantep, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Gaziantep a anunțat printr-un comunicat de presă despărțirea de Marius Șumudică, care a antrenat Gaziantep aproape un an și jumătate: „Ne-am despărţit de comun acord de tehnicianul Marius Şumudică. Le mulţumim domnului Şumudică şi întregii sale echipe pentru contribuţia pe care şi-au adus-o în perioada în care au fost în funcţie şi le urăm succes în carieră”, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului turc.

Marius Șumudică: „Vin acasă și o să vorbesc”

După ce termin aici mă întorc în țară, vin la voi în emisiune și vorbim. Sunt ușurat”, a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat la Gaziantep după ce Marius Șumudică a declarat că va pleca în Arabia Saudită la Al Shabab. Conducerea clubului i-a reproșat declarațiile din ultima vreme, ba chiar președintele clubului l-a criticat pentru că a dat bani jucătorilor: „Eu le-am dat jucătorilor 80.000 de euro din buzunarul meu, am făcut-o cu plăcere. Președintele m-a întrebat de ce nu am dat banii la club. Salariul meu aici e de 600.000 de euro, să știe toată Turcia!”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Hurriyet.

Marius Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

ADVERTISEMENT