Fotbal international

Marius Șumudică, îngrijorat de situația din lume: „Cred că am avut coronavirus în iarnă” + atac la adresa lui Răzvan Lucescu

11.04.2020 | 11:42
Marius Sumudica ingrijorat de situatia din lume Cred ca am avut coronavirus in iarna  atac la adresa lui Razvan Lucescu
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică se declară îngrijorat de situația din lume în privința coronavirusului și crede că a fost infectat cu COVID-19 în iarnă, atunci când tehnicianul a fost internat la spital.

Marius Șumudică crede că a avut coronavirus în iarnă

Marius Șumudică consideră că a avut coronavirus în iarnă și mărturisește că a avut toate simptomele pentru a fi infectat cu COVID-19: „Cred cu tărie că am avut coronavirus în iarnă, din ceea ce tot citesc eu am avut simptomele acestea, plus că a avut tot staff-ul meu”.

ADVERTISEMENT

„Nu se știe nimic deocamdată, Turcia trece printr-o perioadă grea, sunt în legătură cu conducerea, iar la sfârșitul acestei luni va fi o videoconferință, unde se va lua o decizie”, a mai spus Marius Șumudică.

Atacul lui Marius Șumudică la adresa lui Răzvan Lucescu

Marius Șumudică a fost deranjat de faptul că Răzvan Lucescu a omis să-l introducă într-un clasament personal al românilor care antrenează în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Eu îl consideram un prieten pe Răzvan Lucescu, care a a fost colegul meu de cameră și care a uitat să mă menționeze pe mine în topul antrenorilor români din Europa.

Eu mereu când am vorbit de el și de familia sa am vorbit la superlativ, dar se pare că m-a uitat pe mine”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Vorbesc permanent cu jucătorii, preparatorul meu fizic se ocupă de metodologia de antrenament, care sunt bazate pe menținere din punct de vedere fizic și al forței.

O dată la două zile, preparatorul fizic se ocupă de jucători. Am făcut 21 de zile de când stau acasă, nici nu sunt un tip care îmi place să ies afară. Acum stau, mai citesc, urmăresc meciuri, dar pentru mine nu e greu”, a spus antrenorul român.

ADVERTISEMENT
  • 49 de ani a împlinit Marius Șumudică pe 4 martie