Sport

Marius Șumudică își atacă iar rivalii: „Trebuie să facă mai mulți pași să ne ajungă!”

Marius Șumudică și-a atacat din nou rivalii la finalul meciului dintre Mioveni și CFR Cluj.
06.08.2021 | 23:50
Marius Sumudica isi ataca iar rivalii Trebuie sa faca mai multi pasi sa ne ajunga
ADVERTISEMENT

Tehnicianul campioanei României și-a felicitat jucătorii pentru victorie și nu a vrut să comenteze golul marcat din ofsaid de Claudiu Petrila, unica reușită a meciului.

Marius Șumudică este bucuros pentru că a putut să vadă mai mulți jucători cum evoluează și este de părere că are un lot perfect pentru a câștiga un nou campionat pentru clujeni.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică s-a ferit să comenteze golul din ofsaid marcat de CFR Cluj, dar i-a atacat pe rivali

Marius Șumudică nu a vrut să comenteze golul marcat din ofsaid de Claudiu Petrila în minutul 49 împotriva Mioveniului, rezumându-se la felul în care jucătorii săi au evoluat, dar și la noi ironii la adresa rivalilor:

„Îi înțeleg pe oameni, veneau după o victorie în deplasare, noi am jucat cu cei pe care i-am folosit mai puțin. Nu vreau să vorbesc despre fazele litigioase, ei acuză un penalty, dar nu o cameră pe linia terenului și te poți înșela.

ADVERTISEMENT

Felicit echipa din Mioveni, e o nucă tare, nu e ușor să joci împotriva lui. Îmi felicit jucătorii. Băiatul meu face 25 de ani și îi dedic victoria. De mult timp, CFR Cluj nu a mai obținut patru victorii din patru meciuri în debutul campionatului”.

„Am avut nevoie de Deac, știam că poate să ducă, la fel și Camora, Chipciu, la fel. Am gândit de maniera asta, plus Billel Omrani, care trebuia să joace, să prindă minute. Petrila e pariul meu, nu e puțin pentru un jucător U21, 

ADVERTISEMENT

Nu comentez, le doresc baftă, e o echipă reprezentativă pentru noi, nu comentez ce spun rivalii, îi aștept să facă pași, noi facem câte un pas, ei trebuie să facă mai multe să ne ajungă”, a mai spus Marius Șumudică.

„Am primit o poză cu un Tico frumos, cu un abțibild cu FCSB!”

Marius Șumudică a continuat cu ironiile la adresa rivalei FCSB, pe care a comparat-o din nou cu un Tico, spunând că are și o poză pe telefon în acest sens. Totodată, a spus că a fost asaltat de fani la finalul meciului, care doreau să se pozeze cu el.

ADVERTISEMENT

„Ăștia sunt oamenii, îi respect, am și rămas după să fac 50 de poze cu ei. Nu intru în conflict cu absolut nimeni. Cu siguranță, voi schimba iar sistemul și vom juca altfel. 

Am primit o poză cu un Tico, foarte frumos, cu mai multe stickere pe el, printre care și unul cu FCSB”, a mai spus Marius Șumudică la finalul meciului.

ADVERTISEMENT