Marius Şumudică îşi pregătește plecarea de la Gaziantep? Mesaj pentru fostul club, Al Shabab, direct din autocarul turcilor! ”Habibi, I love you!” VIDEO

Adrian Baciu   
în SuperLiga Turciei
21/12/2019, 16:25
Marius Şumudică îşi pregătește plecarea de la Gaziantep? Mesaj pentru fostul club, Al Shabab, direct din autocarul turcilor! ”Habibi, I love you!” VIDEO
Marius Şumudică îşi pregătește plecarea de la Gaziantep? Mesaj pentru fostul club, Al Shabab, direct din autocarul turcilor! ”Habibi, I love you!” VIDEO

Marius Șumudică nu străbate cea mai bună perioadă din cariera de antrenor. După un început de sezon excelent cu Gaziantep Gazisehir, lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă. Echipa a căzut în clasament, a fost eliminată din Cupă, iar scaunul românului nu mai pare așa de sigur.

Marius Şumudică îşi pregătește plecarea de la Gaziantep? Mesaj pentru fostul club, Al Shabab, direct din autocarul turcilor! ”Habibi, I love you!”

Marius Șumudică a întâmpinat mai multe probleme în ultima perioadă în SuperLiga Turciei. După căderea abruptă a lui Gaziantep Gazisehir în campionat, pentru român au venit și alte probleme.

Gaziantep Gazisehir a fost eliminată din 16-imile de finală ale Cupei, iar în prealabil românul fusese suspendat de federație după o ieșire necontrolată la un meci cu Konyaspor.

Cu o zi înainte de meciul lui Gaziantep Gazisehir cu Kasimpasa, în deplasare, Marius Șumudică apare într-un filmuleț interesant pe rețelele de socializare, în care își declară dragostea pentru fostul său club, Al Shabab (Arabia Saudită).

”Mulțumesc foarte mult pentru întregul suport și toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Mulțumesc fanilor pentru că au apreciat munca mea la Al Shabab. Echipa este acum într-un moment dificil și toată lumea trebuie să fie în jurul ei, să ajute clubul, pentru că numai așa se pot obține rezultate bune.

Uniți, puteți readuce echipa pe drumul cel bun pe care am fost anul trecut, împreună. Sunteți în inima mea. Te iubesc, Shabab. Anul trecut mi-ai oferit șansa să mă simt ca un mare antrenor când am pus toată inima pentru acest club.


Acum e momentul să fiți împreună, să susțineți clubul în Cupa Arabiei, în campionat. Al Shabab are nevoie de fani. Habibi, I love you! Sper să ajungeți cel puțin pe locul 5, unde ați fost cu Șumudică”, a spus Șumudică pe Twitter.

Al Shabab, un sezon dificil în Arabia Saudită

Cu Marius Șumudică pe bancă, Al Shabab a încheiat sezonul 2018-2019 pe locul 5 în prima ligă din Arabia Saudită, la doar două puncte de locul 3.

În prezent, echipa este în derivă, iar fanii îl cer pe Marius Șumudică. După 12 runde din actualul sezon, Al Shabab e pe locul 10, cu 15 puncte, la 3 peste primul loc retrogradabil.

”Ne este dor de tine, Șumudică”, ”Cerem revenirea lui Șumudică la echipă” sau ”Sperăm ca Șumudică să revină la echipă”, au fost o parte din mesajele scrise de suporterii lui Al Shabab în mediul virtual.

  • 2018-2019 a fost sezonul în care Marius Șumudică a antrenat pe Al Shabab

Șumudică a recunoscut că are oferte din Arabia Saudită

În toamnă, Marius Șumudică recunoștea că există tentația de a reveni în Arabia Saudită. “Am două oferte în momentul de față din Arabia Saudită, foarte bune din punct de vedere financiar.

Există o clauză de reziliere aici, dar sunt dator față de jucătorii ăștia pe care i-am adus și m-aș simți oarecum într-o postură de trădare, plus că oamenii sunt foarte puternici din punct de vedere financiar”, spunea ”Șumi” în octombrie.

Închide ×