Sport

Marius Șumudică a început curățenia la Yeni Malatyaspor! Nici nepotul lui Erdogan nu a scăpat

Marius Șumudică a început curățenia la Yeni Malatyaspor și a dat deja afară doi jucători și de nepotul lui Recep Erdogan, președintele Turciei, care ocupa funcția de director sportiv.
03.01.2022 | 20:07
Marius Sumudica a inceput curatenia la Yeni Malatyaspor Nici nepotul lui Erdogan nu a scapat
ADVERTISEMENT

Antrenorul român le-a transmis șefilor săi că are nevoie de opt jucători noi în iarnă, pentru a putea încerca să salveze echipa de la retrogradare.

Șumudică a terminat cum nu se poate mai rău în Turcia, Yeni Malatyaspor ocupă ultimul loc din campionat și a fost eliminată din Cupa Turciei de o echipă din liga a doua.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a început curățenia la Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică a început curățenia la Yeni Malatyaspor și a dat deja afară doi fotbaliști, iar clubul a mai anunțat o despărțire, aceea a lui Izzet Erdogan, fostul director sportiv, care este nepotul președintelui Turciei.

„Recep Tayyip Erdogan este unchiul meu. Suntem o familie din zona Karadeniz. Ştiţi că se fac multe căsătorii acolo”, declara fostul director sportiv al echipei la venirea sa la Yeni Malatyaspor.

ADVERTISEMENT

Hasan Ozkan și Walter Bwalia sunt jucătorii care au părăsit-o pe ultima clasată din Superliga Turciei, însă vor mai urma și alte despărțiri, antrenorul român fiind nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

Mai mult decât atât, Yeni Malatyaspor are și cea mai slabă ofensivă a campionatului, formația lui Șumudică marcând doar 16 goluri în 19 etape.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Marius Șumudică pentru fanii echipei

Marius Șumudică le-a transmis un mesaj fanilor echipei, pe care îi anunță că va lupta până la final, pentru a o salva de la retrogradare pe Yeni Malatyaspor:

„La multi ani tuturor! Mulți dintre voi vă puneți aceste întrebări, așa că vreau să auziți un răspuns clar de la mine. Adem Buyuk și Sadik sunt jucători pe care îi vreau în echipa mea.

ADVERTISEMENT

Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne și le-am promis că nici nu voi pleca din Malatya. Vrem să salvăm echipa împreună”.

„În acest moment, fac doar tot posibilul să conving jucătorii să se alăture echipei. Chiar ieri și azi am vorbit cu anumiți jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă.

Nu este ușor, suntem ultimii în clasament. S-au făcut 4 transferuri, jucătorii vor veni și vor da tot ce au mai bun pentru Malatyaspor și pentru mine.

Vorbim cu alți 3 jucători acum. Nu există vacanță, suntem cu toții pentru Malatya și fanii lor. Toate cele bune!”, a fost mesajul antrenorului pentru fanii echipei.

ADVERTISEMENT