Fotbal intern

Marius Șumudică l-a desființat pe Nicușor Bancu. “Nu poate fi fundaș lateral!” Pe cine cere la echipa națională a României

27.03.2019 | 22:46
Nicușor Bancu în meciul dintre România și Insulele Feroe, scor 4-1. Fotbalistul Universității Craiova, desființat de Marius Șumudică

Nicușor Bancu a făcut parte din lotul echipei naționale a României pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020, dar fotbalistul Universității Craiova nu a reușit să îl impresioneze pe Marius Șumudică.

Marius Șumudică l-a desființat pe Nicușor Bancu

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, susține că Nicușor Bancu nue ste o soluție pentru postul de fundaș lateral la echipa națională a României și îl sfătuiește pe Cosmin Contra să își îndrepte atenția către Bogdan Vătăjelu.

“Dacă ar fi jucat, pentru mine, o soluție ar fi fost Vătăjelu. Am înțeles că acum este împrumutat. Ca și calități defensive, mă refer. Bancu nu poate fi fundaș lateral, cu tot respectul. Nu are atac de deposedare. Bancu nu a jucat fundaș stânga la Craiova, juca într-un sistem cu 3 fundași centrali. Juca în banda stângă. Bancu nu e fundaș să joci cu el în 4 fundași”, a spus Marius Șumudică la emisiunea Digisport Special.

Nicușor Bancu în meciul România – Insulele Feroe

Totul despre Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu

În vârstă de 26 de ani, Nicușor Bancu a ajuns la Universitatea Craiova pe 14 iulie 2014 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro, Nicușor Bancu are 9 apariții în tricoul echipei naționale a României și a adunat 744 de minute sub tricolor.

Bogdan Vătăjelu se află sub contrct cu FK Jablonec până la finalul sezonului 2018 – 2019, după ce Sparta Praga a decis să îl cedeze sub formă de împrumut. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro și are două apariții în tricoul echipei naționale a României.