Fotbal intern

Marius Şumudică l-a taxat pe Mirel Rădoi: ”Echipa a arătat rău”

09.10.2020 | 07:58
Marius Sumudica la taxat pe Mirel Radoi Echipa a aratat rau
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației Gaziantep, Marius Şumudică, l-a taxat pe selecționerul Mirel Rădoi, după ce echipa națională a ratat calificarea în finala barajului pentru EURO 2021.

”Tricolorii” au fost învinși de Islanda, scor 1-2, după un meci în care am avut un singur șut pe poartă la golul marcat din penalty, iar jocul a fost modest.

ADVERTISEMENT

De altfel, și selecționerul a recunoscut la finalul întâlnirii că reprezentativa noastră nu ar fi meritat să se califice după modul în care a evoluat la Reykjavik.

Mirel Rădoi, criticat de Marius Șumudică

”Ce să comentez? Mi-e greu și mie să comentez. Nu vreau să comentez, după se interpretează. Eu chiar l-am admirat pe Rădoi şi cred că are un viitor ca antrenor, dar astăzi echipa a arătat destul de rău. Sunt și eu antrenor, n-aș vrea să fac o analiză, mi-e greu”, a declarat Marius Șumudică despre Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

”N-am înțeles un singur lucru, în prima repriză n-am reușit să ieșim din jumătatea proprie. Abuzam de mingii lungi, unde nu aveam nicio șansă. Asta n-am înțeles în prima repriză. Nu meritam mai mult astăzi, Islanda a fost mai puternică din toate punctele de vedere. Islanda are jucători care joacă la cel mai înalt nivel, autorul golurilor joacă la Everton”, a spus Șumudică la emisiunea Digi Sport Special.

”La golul 2 n-ai voie să faci așa ceva, să nu stai în linie. Asta nu putem să i-o spunem lui Rădoi, nu poți să faci asta cu jucători de 30 de ani. A fost o greșeală impardonabilă a lui Camora. Deocamdată ducem lipsă de jucători care să joace meci de meci în campionate puternice”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”I-am făcut Pele pe toți de la U21. Naționala de tineret nu mai făcuse un asemenea rezultat de 20 de ani, dar acum trebuie să facem pasul. Să le dăm șansa să joace. La noi dacă dă cineva un gol, scriem de trei zile de el”, a încheiat Șumudică.

Rezultatul barajului cu Islanda nu are doar consecințe sportive, ci și financiare. Dezamăgirea ratării calificării este dublată și de cea a veștii legate de câți bani pierde FRF după Islanda-România 2-1.

ADVERTISEMENT

Dezamăgirea este uriaşă între “tricolori”, însă mulţi dintre ei au recunoscut superioritatea nordicilor spunând că nu au putut să le facă faţă. Nicu Stanciu a spus că în ciuda prestaţiei mai bune din partea secundă, scorul este unul echitabil.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,70 este cota pentru „ambele marchează și peste 3,5 goluri” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT