Fotbal international

Marius Şumudică, la a treia remiză consecutivă cu Al Shabab! Greu fără Budescu! Video

06.10.2018 | 08:06
Marius Sumudica la a treia remiza consecutiva cu Al Shabab Greu fara Budescu Video

Marius Şumudică a ajuns la a treia remiză consecutivă cu Al Shabab în prima ligă din Arabia Saudită. Formaţia antrenorului român a remizat, în deplasare, cu Al Taawon, scor 1-1, iar echipa din Riad nu a mai cunoscut victoria din etapa a doua a sezonului.

Al Shabab a început bine meciul de pe terenul lui Al Taawon, iar Nasser Al Shamrani a deschis scorul după doar trei minute. Fără Constantin Budescu, accidentat, formaţia antrenată de Marius Şumudică a fost egalată în minutul 69, după reuşita lui Heldon. Echipa românului a terminat meciul în zece, Abdulelah Alshamary fiind eliminat în minutul 90+8.

Marius Şumudică, la a treia remiză consecutivă cu Al Shabab în Arabia Saudită

Marius Şumudică este la a treia remiză consecutivă cu Al Shabab în Arabia Saudită, iar echipa din Riad ocupă în prezent locul patru, cu nouă puncte obţinut în cinci etape. Valerică Găman a fost integralist în meciul cu Al Taawon şi a primit un cartonaş galben în minutul 90+5.

Constantin Budescu s-a accidentat la ultimul meci din campionat al celor de la Al Shabab, dar a fost chemat la echipa naţională a României pentru dubla cu Lituania şi Serbia, de pe 11, respectiv 14 octombrie, din Liga Naţiunilor. Cu toate acestea, Cosmin Contra a vrut ca mijlocaşul ofensiv să fie văzut şi de meciul selecţionatei“Budescu are o problemă medicală. Trebuie să îl vadă şi medicul naţionalei. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi medicii lor, i-au făcut nişte teste. Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Va veni la echipa naţională şi medicul nostru se va ocupa de el. Apoi vom lua o decizie. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său”, a declarat selecţionerul echipei naţionale a României.