Carousel hot news

VIDEO. Debut cu SCANDAL pentru Şumi. Săpunaru, gol la primul meci

Marius Şumudică a stat pentru prima dată pe banca celor de la Kayserispor, turcii disputând primul amical al verii. Antrenorul de 46 de ani a debutat cu stângul, Zbrojovka Brno câştigând cu...
22.07.2017 | 13:22
VIDEO. Debut cu SCANDAL pentru Şumi. Săpunaru, gol la primul meci
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a stat pentru prima dată pe banca celor de la Kayserispor, turcii disputând primul amical al verii. Antrenorul de 46 de ani a debutat cu stângul, Zbrojovka Brno câştigând cu 2-1. Singurul gol al formaţiei care a terminat pe locul 15 în prima ligă din Turcia a fost marcat de Cristian Săpunaru. 

Kayserispor se află într-un stagiu de pregătire în Austria, în localitatea Bruck an der Grossglocknerstrasse. În primul amical al verii, Marius Şumudică a mizat pe toţi fotbaliştii pe care i-a adus din Liga 1: Silviu Lung jr, Fernando Boldrin, Tiago Lopes şi Cristian Săpunaru. Cehii au început în forţă partida şi în minutul 9 conduceau deja cu 2-0, după golurile marcate de Lutonsky şi Kratochvil.

Marius Şumudică la Kayserispor. Debut în campionat cu Galata

Singurul gol al turcilor a fost marcat de Cristian Săpunaru, în minutul 71, din penalty. Evoluţia fundaşului român fiind remarcată de către jurnaliştii turci, la fel întâmplându-se şi în cazul celorlalţi 3 jucători aduşi din Liga 1. Meciul cu Brno nu a fost unul lipsit de evenimente, în prima repriză existând un moment tensionat între jucătorii celor două echipe după un fault mai dur al unui jucător ceh.

ADVERTISEMENT

Kayserispor va mai juca 3 meciuri de pregătire în stagiul din Austria, formaţia antrenată de Marius Şumudică urmând să evolueze cu Udinese (Italia), Hannover (Germania) şi Lekhwia (Qatar). Echipa care a terminat pe locul 15 în sezonul trecut va debuta în noua stagiune pe 11 august contra lui Galatasaray. Turcii vor juca următorul amical, cu Udinese, pe 23 iulie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri