Marius Șumudică, la spital în Ajunul Crăciunului! Românul nu va sta pe bancă la meciul cu Malatyaspor

Traian Terzian    Francisc Oprea   
în SuperLiga Turciei
29/12/2019, 13:09
Marius Șumudică, la spital în Ajunul Crăciunului! Românul nu va sta pe bancă la meciul cu Malatyaspor
Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep. Sursă Foto: Hepta

Marius Șumudică nu se poate bucura de Crăciun. Antrenorul lui Gaziantep a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate și va rămâne internat, cel mai probabil, și zilele viitoare. „Șumi” a revenit în România pentru sărbători, după meciul câștigat în Turcia cu Kasimpașa, dar prezența sa la meciul de etapa viitoare, programat duminică, este incertă.


UPDATE, 29 decembrie, ora 13:09 / Clubul Gazintep a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul clubului că Marius Șumudică nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malatyaspor, care este programat la ora 15:30. Echipa va fi condusă de secundul Cristian Petre. ”Sperăm ca directorul nostru tehnic să fie într-o bună stare de sănătate cât mai repede”, se arată în comunicatul clubului.


Știre inițială, 24 decembrie

Marius Șumudică, în spital

Marius Șumudică a ajuns în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familia, dar, din cauza unor probleme de sănătate a ajuns la spital. Doctorii de la Spitalul Floreasca i-ar fi transmis antrenorului că va rămâne internat mai multe zile pentru o serie de investigații suplimentare.

Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ.

Sunt pe antibiotice, mi-e foarte rău. Doctorii nu vor să-mi dea drumul acasă, spun că e foarte periculos”, a declarat Marius Șumudică, conform Gsp.

Medicii i-ar fi transmis antrenorului român că, în această situație, câteva zile de odihnă ar fi cea mai indicată soluție, lucru ce face improbabilă prezența lui Șumudică pe banca tehnică a formației sale la următorul meci de campionat. Gaziantep Gazișehir întâlnește Yeny Malatyaspor duminică, 29 decembrie.

Două victorii consecutive în campionat

Problemele de sănătate ale lui Marius Șumudică vin într-o perioadă bună, din punct de vedere profesional, pentru antrenorul român.

Gaziantep Gazișehir s-a impus în ultimele două runde din Superliga turcă, 3-0 cu Kayserispor și 4-3 cu Kasimpașa, și este pe locul 10 în clasament, cu 23 de puncte, în contextul în care formația lui Șumudică a promovat în prima divizie în vară.

Singura sincopă a lui Gaziantep în ultima perioadă a fost eliminarea din Cupa Turciei în fața unei echipe de liga a treia, Kirklarelispor. După 1-2 în tur, echipa lui Șumudică a câștigat cu 3-2 pe teren propriu, însă adversara s-a calificat datorită golurilor marcate în deplasare.

Închide ×