Fotbal international

Marius Șumudică, la un pas de revenirea în Turcia! Cum îl poate antrena pe Săpunaru

03.12.2018 | 17:27
Marius Sumudica la un pas de revenirea in Turcia Cum il poate antrena pe Sapunaru

Antrenorul lui Al Shabab, Marius Șumudică este la un pas de o revenire în Turcia acolo unde e dorit de gruparea de primă ligă, Kayserispor! Bașkanul echipei este cel care insistă pentru tehnicianul român. Omul cu banii de la echipă l-a dat afară pe antrenorul Ertugrul Sağlam într-un moment în care formația traversează o perioadă dezastruoasă. Turcii au ajuns pe locul 17, penultimul în clasament și au numai 12 puncte după 14 etape trecute. 3 victorii, 3 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri au cei de la Kayserispor.

Marius Șumudică a fost concediat de Kayserispor la jumătatea lunii mai. Fostul rapidist a început perfect alături de turci, dar până la urmă a încheiat pe locul 9, poziție considerată slabă de către investitorul grupării. Acum, potrivit presei din Turcia, Bedir este cel care îl vrea înapoi la echipă pe Șumudică, românul fiind văzut drept singurul în stare să o salveze pe Kayseri de la retrogradare. Un impediment stă în calea mutării – Șumudică are un salariu dublu la actualul său club, Al Shabab, din Arabia Saudită.

Marius Șumudică, la un pas de revenirea în Turcia! Marius Sumudica in finala Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si FC Voluntari, disputata pe stadionul stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 27 mai 2017.Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Marius Șumudică nu traversează cea mai bună perioadă alături de Al Shabab

Marius Șumudică, la un pas de revenirea în Turcia!

Cu toate acestea există o posibilitate ca Șumudică să ajungă în Turcia. Situația românului nu e cea mai bună în Golf. Arabii care gestionează clubul au declarat că îl vor păstra pe fostul antrenor al Astrei până la finalul sezonului indiferent de poziția ocupată, dar suporterii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de rezultatele înregistrate în ultima perioadă. Al Shabab este pe locul 10 în clasament și are șanse infime să mai prindă podiumul, în condițiile în care doar primele trei formații  merg în Liga Campionilor Asiei.

Dacă se întoarce în Turcia, Șumudică îi va antrena pe Silviu Lung jr și Cristian Săpunaru, doi fotbaliști alături de care a mai lucrat în trecut. Cei doi au ajuns la Kayserispor în 2017 chiar la dorința antrenorului român.

  • 1.200.000 dolari câștigă pe sezon Marius Șumudică la Al Shabab