Fotbal intern

Marius Șumudică, mesaj extrem de dur pentru Ștefan Radu: ”Stai, bă, acolo, du-te la ultrașii tăi”

04.03.2020 | 18:30
Marius Sumudica mesaj extrem de dur pentru Stefan Radu Stai ba acolo dute la ultrasii tai
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației Gaziantep, Marius Șumudică, i-a transmis un mesaj extrem de dur lui Ștefan Radu, care a refuzat să mai joace pentru echipa națională a României.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,32 este cota pentru ”1x” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, mesaj extrem de dur pentru Ștefan Radu: ”Să-i pun covorul roșu, să-l aștept la aeroport?”

”Eu, dacă aș fi antrenorul echipei naționale, în momentul de față, nu l-aș chema. A refuzat să vină la echipa națională. Nu l-aș mai chema”, a fost mesajul dur pe care Marius Șumudică i l-a transmis lui Ștefan Radu.

”Este un mare fotbalist, joacă la nivel înalt, tot respectul, dar cum să mă duc eu, echipa națională a României, să mă rog de el? Să-i pun covorul roșu, să-l aștept la aeroport?”, a declarat tehnicianul la emisiunea Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

”Ce să fac? Să mă rog de tine?”

”Stai, bă, acolo, joacă la Lazio, du-te la ultrașii tăi, dacă nu îți place să joci la echipa națională. E opinia lui, dacă tu refuzi echipa națională, eu ce să fac? Să mă rog de tine? Ce e asta? Că nu înțeleg!?”, a mai spus Șumudică.

Ștefan Radu a jucat ultima dată pentru echipa națională a României la meciul cu Ungaria, scor 2-2, din 22 martie 2003, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Patru zile mai târziu, el a fost rezervă la întâlnirea cu Olanda, care a însemnat ultimul său contact cu prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

FRF, aproape să-l convingă să revină

De curând, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a lăsat să se înțeleagă că șefii de la Casa Fotbalului sunt foarte aproape de a-l convinge pe fundașul de la Lazio Roma să revină la prima reprezentativă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va încerca să îl convingă pe fundaşul lui Lazio să revină sub “tricolor”, dar tehnicianul de la tineret, Adrian Mutu, nu mai crede în revenirea lui Ștefan Radu.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru Euro 2020

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT