Sport

Marius Șumudică, necruțător cu „tricolorii” după prestația din Andorra: „2-0 mi se pare un scor jenant. Locul 4 este al nostru!”

România a învins Andorra, 2-0, la debutul în preliminariile Euro 2024, însă Marius Șumudică apreciază că și jurnaliștii puteau să se impună la o diferență mai mare.
27.03.2023 | 15:50
Marius Sumudica necrutator cu tricolorii dupa prestatia din Andorra 20 mi se pare un scor jenant Locul 4 este al nostru
Marius Șumudică îi critică pe ”tricolori” pentru victoria deloc concludentă din Andorra. Foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

România a debutat cu o victorie în preliminariile Euro 2024, 2-0 în Andorra. Dacă ”tricolorii” au bifat cele trei puncte, diferența de scor și prestația de ansamblu a jucătorilor lui Edi Iordănescu a fost sub așteptările specialiștilor.

Marius Șumudică, dezamăgit de victoria ”scurtă” a naționalei în Andorra: „Și Tunariul îi bătea”

Selecționata României a avut un debut de joc timorat împotriva Andorrei. Iar la 2-0, după ce gazdele au rămas în zece, urmare a eliminării lui Rebes, în minutul 61, nu au izbutit să mai marcheze.

ADVERTISEMENT

Prestația de ansamblu a ”tricolorilor” a fost criticată de o mulțime de foști internaționali și tehnicieni. Ultimul pe listă fiind Marius Șumudică. Cel care a apreciat că diferența de scor de la final este jenant de mică. Și a criticat alegerile făcute de Edi Iordănescu în timpul partidei.

”Meciul cu Andorra? Slabi din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Dacă joacă cu Tunariul (n.r – echipă din liga a treia a României), Tunariul îi bate. Nici nu știu cine sunt Tunari, dar mi-a rămas în minte, mai citesc rezultate.

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema, au dat la poartă din greșeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns și ei să dea la poartă.

Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveția, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viața mea o echipă mai slabă decât Andorra!

ADVERTISEMENT

Probabil doar în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoșii ăia care vin de la muncă pentru a le da câte 20 de goluri.

N-am înțeles schimbările. N-am înțeles frica de rezultat. Ai 2-0, ei sunt și în 10 oameni, iar tu îl bagi pe Băluță… cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluță și Marius Marin.

ADVERTISEMENT

Doi închizători în contextul în care, dacă îi prindea Germania, le dădea 10! Elveția a jucat cu Belarus și le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveția juca cu Andorra, cu siguranță scorul era unul de proporții.

Nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa națională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant!

”Locul 4 este al nostru! Dacă vă dezbrăcați, dăm trei Andorrei! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi”

”Nu vorbesc eu de anumiți jucători, ci de naționala României, e echipa poporului, a acestei țări. Toți suntem contemporani acum cu această națională, așteptăm să-i vedem la Campionatul European.

Păi, cu o astfel de mentalitate și la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul patru este al nostru, nu ni-l ia nimeni. 

N-am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbește la FIFA.

Nu e ușor să te montezi și să joci, dar sunt peste Andorra. Dacă voi (n.r. reporterii) vă dezbrăcați acum și vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două.

Am încredere în voi, fiți atenți! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi”, a concluzionat, extrem de acid, Marius Șumudică.


  • 1,61 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Angajări cu salarii de top, fără experiență. Cine pune la bătaie mii de...
Angajări cu salarii de top, fără experiență. Cine pune la bătaie mii de joburi
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO