Sport

Marius Șumudică, nervos înainte de Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj: „De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic!”

Marius Șumudică a fost nervos înainte de duelul dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj.
16.08.2021 | 20:41
Marius Sumudica nervos inainte de Steaua Rosie Belgrad  CFR Cluj De asta inca ma aflu pe scaun si nu ma ridic
ADVERTISEMENT

Tehnicianul nu a vrut să comenteze declarațiile lui Dan Petrescu despre evoluțiile campioanei României și a râs când a fost întrebat despre o posibilă demitere.

Totodată, Marius Șumudică a recunoscut că este îngrijorat de căldură sufocantă de la Belgrad, care va fi și la ora meciului din play-off-ul Europa League.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, nervos înainte de Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj

Marius Șumudică a avut o reacție nervoasă la conferința de presă înaintea meciului dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj, când a fost întrebat despre viitorul său la campioana României, dar și despre comentariile lui Dan Petresc în privința jocului echipei.

Tehnicianul nu a vrut să comenteze, rezumându-se doar a cere o nouă întrebare: „Altă întrebare! Altă întrebare!”.

ADVERTISEMENT

„De asta încă mă aflu pe scaun şi nu mă ridic după cele trei întrebări pentru a pleca la cabine. Nu vreau să intru în nicio polemică cu absolut nimeni. Aştept întrebări despre meciul de mâine”, a mai spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică, îngrozit de căldura de la Belgrad

Marius Șumudică a recunoscut că este îngrozit de căldura de la Belgrad și se așteaptă la un meci dificil contra campioanei Serbiei: „Mă uitam în autocar, arăta 37 de grade, la nivelul solului cred că sunt 45-50.

ADVERTISEMENT

Asta e, ne pregătim ghetele, ne lăsăm maieul la hotel şi intrăm la treabă”.

„Este un război format din două bătălii. Mâine e prima bătălie, dacă pierzi toţi soldaţii, a doua bătălie cu cine o mai câştigi.

Îmi doresc un rezultat care să ne dea speranţe la calificare. Dar eu nu am pregătit niciodată un meci doar ofensiv sau doar defenisiv. Dacă aş face asta, aş folosi 11 fundaşi sau 11 atacanţi”, a mai spus antrenorul în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

Pe final, Marius Șumudică nu s-a putut abține și a revenit la subiectul unei posibile demiteri, amintind performanța făcută de el până acum la CFR Cluj: „Ce-şi doreşte mai mult un antrenor decât să ai 5 din 5 şi să joci mâine cu un stadion plin. Am nişte băieţi adorabili!”

Steaua Roșie Belgrad vine după o eliminare rușinoasă din Champions League, în fața moldovenilor de la Șerif Tiraspol, în timp ce Young Boys Berna a eliminat-o pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT