Sport

Continuă circul la CFR Cluj! Ce mesaj au primit jucătorii de la Neluţu Varga, ce le-a transmis Şumudică. Fanatik confirmat. Update exclusiv

Sunt scene incredibile la stadionul celor de la CFR Cluj. Antrenorul Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire pentru antrenamentul echipei.
27.08.2021 | 17:09
Continua circul la CFR Cluj Ce mesaj au primit jucatorii de la Nelutu Varga ce lea transmis Sumudica Fanatik confirmat Update exclusiv
ADVERTISEMENT
27-08-2021
14:09

Mesajul lui Marius Șumudică pentru jucătorii lui CFR Cluj

Marius Șumudică a confirmat informația dezvăluită de FANATIK, vineri, 27 august, conform căreia antrenorul le-a transmis jucătorilor de la CFR Cluj că antrenamentul echipei va avea loc sâmbătă, 28 august, atunci când ar trebui să intre și în cantonament pentru partida cu FCSB.

„Eu am făcut programul pentru mâine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară. jucătorii nu se vor duce la antrenament! Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie.

Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League! Mâine echipa trebuie să intre în cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte… Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, dacă o să mă sune”, a declarat Șumudică, potrivit digisport.ro.

27-08-2021
09:47

Noi detalii din scandalul de la CFR Cluj

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga le-a trimis un mesaj jucătorilor prin care îi anunţa că trebuie să se prezinte la antrenament, la ora 17:00, când va fi prezent şi noul antrenor al echipei. În acelaşi timp, Marius Şumudică le-a transmis jucătorilor că antrenamentul va fi susţinut sâmbătă, de la ora 17:00, când aceştia ar urma să intre în cantonament pentru derby-ul cu FCSB.

FANATIK a aflat detalii legate de situaţia de vineri dimineaţă, când Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire a lui CFR Cluj.

Marius Șumudică, interzis la antrenament. A cerut ca totul să fie filmat ca să meargă în justiţie

Marius Şumudică a fost demis azi-noapte de patronul Neluţu Varga de la CFR Cluj. Antrenorul s-a prezentat vineri dimineaţa la şedinţa de pregătire a echipei, însă nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, secundul lui Marius Şumudică i-a sunat pe jucători şi le-a transmis că vor avea antrenament vineri dimineaţă. Ajuns la baza de pregătire, antrenorul a filmat faptul că nu este lăsat să-şi exercite meseria, pentru a avea dovezi atunci când se va adresa justiţiei.

“Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi dați voie. Dacă aveți vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-ați lăsat să intru”, spunea Marius Şumudică în imaginile video apărute pe site-ul sport.ro.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU ŞUMUDICĂ INTERZIS ÎN BAZA DE PREGĂTIRE A CELOR DE LA CFR CLUJ

Maşina lui Şumudică a rămas în faţa bazei de pregătire de la stadionul CFR Cluj, poarta fiind închisă. Antrenorul s-a dat jos de la volan şi i-a cerut socoteală omului de la pază, care spunea că el doar execută ordinele conducerii.

Lider în Liga 1, dar eliminat din Europa League

Marius Şumudică a avut un parcurs perfect în Liga 1, unde CFR Cluj a obţinut 6 victorii consecutive şi este pe primul loc cu maxim de puncte. Cu toate acestea, primul obiectiv al sezonului pentru campioana României era calificarea în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

În play-off-ul Europa League, CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roşie Belgrad, 0-4 în Serbia şi 1-2 în Gruia, şi va evolua în grupele Conference League. Clujenii vor fi în urna a 2-a la tragerea la sorţi care va avea loc vineri, de la ora 14:30.

În startul sezonului, CFR Cluj a ratat Supercupa României, după ce a fost învinsă de U Craiova, după loviturile de departajare. Marius Şumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în 15 meciuri, reuşind să obţină 9 victorii, 1 remiză şi 5 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

“Ce să mai, nu mai știu, mă aștept la orice. Nici nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty. Am făcut acea gafă. Ce să mai, mă aștept la orice.

Nu știu ce să mai cred, chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty, asta e, se întâmplă. Li se dă un penalty, arbitru englez, în Anglia sunt mereu faze de genul”, a declarat Marius Şumudică la finalul meciului CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad 1-2.

ADVERTISEMENT