Sport

Marius Şumudică nu va antrena FCSB: “Nu voi putea colabora niciodată cu Gigi Becali”

Marius Şumudică a refuzat oferta celor de la FCSB şi a declarat că nu va colabora niciodată cu Gigi Becali.
20.05.2021 | 18:41
Marius Sumudica nu va antrena FCSB Nu voi putea colabora niciodata cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situaţie în cazul mutării lui Marius Şumudică la FCSB. Aşa cum FANATIK a anunţat în cursul după-amiezii, antrenorul a refuzat oferta lui Gigi Becali şi a declarat că nu va colabora niciodată cu patronul roş-albaştrilor pentru că nu vrea să strice prietenia care îi leagă.

Antrenorul a declarat că au fost nişte disensiuni care au dus la această decizie, unele legate de oamenii din staff, şi a hotărât împreună cu colaboratorii săi să nu dea curs ofertei de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică nu va antrena FCSB: “Am avut o discuţie cu Gigi Becali!”

“Şumi” a spus că din punct de vedere sufleteşte era îndoit în ceea ce priveşte preluarea FCSB-ului, însă profesional ar fi fost încântat să lucreze la un club care oferă toate condiţiile:

“Am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare. Episodul FCSB pentru mine a luat sfârşit. Am avut o discuţie cu Gigi Becali şi într-un final din cauza unor neconcordanţe legate şi de staff şi am decis să nu colaborăm. 

ADVERTISEMENT

“Eu cu Gigi Becali rămân prieten, dar nu voi putea niciodată colabora cu dânsul”

Din punct de vedere sufleteşte, eram îndoit. Din punct de vedere profesional, mi-ar fi plăcut să lucrez la un club care îmi oferea toate condiţiile.

Am ajuns la Constanţa, m-am văzut cu staff-ul meu, nu am ajuns la un consens şi am hotărât de comun acord că este mai bine să nu facem acest pas.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să stricăm o prietenie şi să existe disensiuni”

Nu am ajuns să dăm nume, dar eu nu puteam să lucrez fără staff-ul meu, dânsul nu a vrut să renunţe la staff. Eu cu Gigi Becali rămân prieten, dar nu voi putea niciodată colabora cu dânsul.

N-am făcut nicio licitaţie, nu m-am folosit de numele FCSB pentru a-mi găsi un nou angajament, dar din respect pentru Gigi Becali, nu vreau să stricăm o prietenie şi să existe disensiuni şi cel mai bine este ca fiecare să îşi vadă de drumul lui în viaţă”, a spus Marius Şumudică la Digisport.

ADVERTISEMENT

La prânz, Gigi Becali a spus că Marius Şumudică este în proporţe de 99,9% antrenorul de la FCSB, spunând că a fost de acord şi cu prima de 100.000 de euro pentru câştigarea titlului în Liga 1:

„Da, tată. Mi-a mai cerut 100.000 la câștigarea titlului și am fost de acord. Deci nu e 90 la sută, nici 99 cum am zis la prânz, e 99,9. Eu așa zic, dacă am fost de acord cu cererea lui”, a spus Gigi Becali.

FCSB trebuie să îşi găsească antrenor după ce Toni Petrea a anunţat că nu va continua la cârma echipei, deşi i s-a propus de către Gigi Becali să pregătească în continuare echipa, în ciuda faptului că obiectivul de câştigare a titlului a fost ratat.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT