Sport

Marius Șumudică, ofertă concretă de la FCSB: ”Mi-e foame de trofee”

După ce a ratat un nou titlu în Liga 1, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, i-a făcut o ofertă surprinzătoare lui Marius Șumudică.
19.05.2021 | 22:16
Marius Sumudica oferta concreta de la FCSB Mie foame de trofee
ADVERTISEMENT

Tehnicianul român este liber de contract de la începutul lunii martie, atunci când s-a despărțit de formația turcă Caykur Rizespor.

Pentru al șaselea an la rând, ”roș-albaștrii” au ratat titlul de campioană. Deși au dominat mare parte din sezon, bucureștenii au clacat în play-off șiu CFR Cluj s-a impus a patra oară la rând.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a ofertat pe Marius Șumudică

Deși a lăsat să se înțeleagă că antrenorul Toni Petrea va continua la FCSB și în sezonul viitor, Gigi Becali nu a stat cu mâinile în sân după acest nou eșec și i-a făcut o ofertă concretă cu Marius Șumudică.

Informația a fost oferită chiar de tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu în 2016, acesta anunțând că are pe masă contractul oferit de ”roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

”Mi-a apărut o ofertă din țară căreia dacă i-aș da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de față am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă”, a declarat Șumudică pentru prosport.ro.

Antrenorul vrea să revină în fotbalul românesc

Antrenorul în vârstă de 50 de ani consideră că a venit momentul să se întoarcă în Liga 1, dar nu este atras de partea financiară ci își dorește să câștige trofee.

ADVERTISEMENT

”Urmează să mai discutăm, să am și eu o discuție cu familia mea. E clar că îmi voi pierde mulți susținători, mulți prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit.

Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situație financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanță”, a mai spus Marius Șumudică despre oferta de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Relație de prietenie între Becali și Șumudică

Gigi Becali l-a mai vrut pe Marius Șumudică la FCSB în vara anului 2019, atunci când tehnicianul se afla la final de contract cu Al Shabab din Arabia Saudită. Atunci negocierile nu au avut o finalitate, iar antrenorul a ajuns în Turcia, la Gaziantep.

Șumudică nu s-a ferit niciodată să spună că are o relație cordială cu finanțatorul ”roș-albaștrilor”, că îl sfătuiește pe acesta în anumite situația, dar mai tot timpul a exclus că va merge la FCSB din cauza trecutului său rapidist.

Cei doi s-au apropiat și mai mult la finalul anului trecut, atunci când Gigi Becali nu a ezitat să sară în ajutorul familiei lui Șumudică, atunci când tehnicianul nu putea părăsi Turcia, iar soţia, fiica şi tatăl antrenorului au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT