Fotbal international

Marius Şumudică, one man show! A făcut spectacol cu mişcările de dans după meciul cu Denizlispor. Video

30.08.2020 | 11:01
Marius Sumudica one man show A facut spectacol cu miscarile de dans dupa meciul cu Denizlispor Video
ADVERTISEMENT

Campionatul în Turcia încă nu a fost reluat şi echipele se află în faza partidelor de verificare, mai ales că, spre deosebire de anii precedenţi, acum s-au efectuat foarte puţine transferuri. Este însă timp încă o lună pentru punerea la punct a loturilor, conform deciziei UEFA.

Gaziantepspor, echipa pregătită de Marius Şumudică şi la care joacă internaţionalii români Alex Maxim şi Alin Toşca, a susţinut sâmbătă un amical în compania celor de la Denizlispor, încheiat cu victoria primei echipe cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT

A ieşit din nou în evidenţă prin evoluţia sa excelentă mijlocaşul Alex Maxim, autorul a două goluri, unul din penalty, care de când a venit la Gaziantep a crescut de la meci la meci şi a ajuns deja idolul suporterilor turci.

Atmosferă extraordinară în cantonamentul echipei lui Marius Şumudică

După meci, tot lotul şi staff-ul tehnic au fost invitaţi de conducerea clubului la un grătar special pregătit în cantonamentul din Ayfon, unde se află în aceste zile Gaziantepspor.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă superbă, o seară cu adevărat specială, pentru că pe lângă bunătăţile etalate pe mese a existat şi un spectacol suplimentar, pe fondul muzicii turceşti pusă la staţiile de amplificare.

Şumi a ieşit la dans pe ritmuri orientale şi s-a descurcat de minune

Mai întîi, doi dintre membrii staff-ului tehnic ai antrenorului român au dat tonul la dans pe ritmurile orientale. După ce a stat câteva minute şi a aplaudat reprezentaţia, Şumi a lăsat deoparte orice reţinere şi a venit în ring.

ADVERTISEMENT

Unde, în aplauzele frenetice ale jucătorilor, a arătat că se descurcă surprinzător de bine, reuşind să ţină pasul cu omul din stafful său şi fiind chiar încurajat de acesta să continue, pentru că o face bine.

Conducerea lui Gaziantep este foarte mulţumită de antrenorul român

Acest gen de activitate arată clar că atmosfera la echipa unde Marius Şumudică a sosit sezonul precedent este cu adevărat foarte bună şi există relaţii de grup la un nivel înalt, ceea ce evident, are consecinţe pozitive şi pe teren.

ADVERTISEMENT

La primul sezon de la revenirea în Superliga turcă Gaziantepspor a terminat pe un onorabil loc 8, echipa arătând în multe momente şi un fotbal de bună calitate, atuuri care i-au determinat pe şefii clubului să îi comunice lui Şumi ca să nu încerce să plece în altă parte, pentru că nu i se va drumul, dorindu-se ca el să conducă echipa pe mai departe.

ADVERTISEMENT