Marius Șumudică, pariu nebun după ce Gaziantep a picat pe locul 9. “Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag!”

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
27/10/2019, 12:18
Marius Șumudică, pariu nebun după ce Gaziantep a picat pe locul 9. “Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag!”
Marius Șumudică în timpul unui meci din Turcia. Antrenorul a anunțat că se retrage dacă Gaziantep va retrograda. SURSĂ FOTO: hepta.ro

Gazișehir Gaziantep a picat pe locul 9 în clasamentul din prima ligă din Turcia după 9 etape jucate în sezonul 2019 – 2020, cu 12 puncte, iar Marius Șumudică a făcut un pariu nebun. Românul a anunțat că este dispus să renunțe la a mai antrena dacă Gaziantep va retrograda.

Marius Șumudică, pariu nebun după ce Gaziantep a picat pe locul 9

„Un ziarist a scris că Gaziantep nu va rezista în Süper Lig cu mine pe bancă. Sunt gata să fac un pariu. Dacă echipa asta retrogradează cu mine, mă retrag! Nu mai antrenez niciodată! Dar, în cazul în care nu picăm, să nu mai scrie, să renunţe. Să aibă caracter şi să plece din presă. Aştept un răspuns”, a declarat Marius Şumudică după ce Gaziantep a remizat cu Alanyaspor, scor 1-1.

„Gaziantep a jucat mai bine decât echipa de pe locul 1. Cu toată modestia, nu s-a văzut care e prima în Turcia. Mi-au lipsit cinci titulari. Dacă îi aveam pe toţi, câştigam uşor”, a mai spus Marius Şumudică, antrenorul lui Gaziantep.

Gaziantep e pe locul 9 după 9 etape

Gazișehir Gaziantep se află pe locul 9 în clasamentul din prima ligă din Turcia, cu 12 puncte, la egalitate cu Konyaspor, dar cu un golaveraj mai slab. Echipa antrenată de Marius Șumudică are 3 victorii, 3 remize și 3 eșecuri și se află la 6 puncte în spatele liderului Alanyaspor.

Gaziantep a remizat pe teren propriu cu Alanyaspor, scor 1-1. Pentru liderul din clasamentul din Turcia a înscris Papiss Cissem iar pentru gazde și-a trecut numele pe tabela de marcaj Jean Armel Kana Biyik. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează partida din Cupa Turciei, cu Turgutlusport, joi, 31 octombrie, de la ora 17.30.

  • 30.06.2020 este data în care i se va termina contractul lui Marius Șumudică la Gaziantep FK
  • 10 meciuri a adunat Marius Șumudică pe banca echipei din Turcia
  • 15 puncte a adunat Gaziantep cu Marius Șumudică pe banca tehnică
Închide ×