ADVERTISEMENT
Fotbal international

Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep: ”Am o ofertă pe care nu o pot refuza!”

Autor: Traian Terzian | 08.01.2021 | 16:46
Marius Șumudică pleacă de la Gaziantep: ”Am o ofertă pe care nu o pot refuza!”
Antrenorul Marius Șumudică a dezvăluit că este foarte aproape să plece de la Gaziantep, după ce a primit o ofertă de nerefuzat de la formația Al Shabab din Arabia Saudită pe care a mai pregătit-o în perioada 2018-2019. Sursă foto: Twitter

Antrenorul Marius Șumudică a dezvăluit că este foarte aproape să plece de la Gaziantep, după ce a primit o ofertă de nerefuzat de la formația Al Shabab din Arabia Saudită pe care a mai pregătit-o în perioada 2018-2019.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la doar o zi după ce presa din Turcia anunța că bașkanul lui Gaziantep este hotărât să-i prelungească înțelegerea tehnicianului.

În ciuda rezultatelor bune, Șumi a avut mereu o relație încordată cu șefii turci. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a fost supărat că nu i s-a propus mai repede prelungirea contractului.

Plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep este tot mai aproape

”Nu e nimic adevărat. Eu n-am avut nicio discuție concretă cu Gaziantep, nu ne-am înțeles. În seara asta vor veni la hotel ca să purtăm o discuție, dar eu cred că va fi destul de greu. Eu îmi doresc doi jucători și ne împotmolim la sume modice”, a declarat antrenorul român la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici, chiar acum zece minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. De acum, de săptămâna viitoare”, a spus Marius Șumudică despre posibila plecare de Gaziantep.

”Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz. Eu tot am dat semnale, m-au amânat, n-am avut nicio discuție. În seara asta vom discuta, dar ei știu foarte bine că nu putem continua în acest condiții.

Cred că le va fi greu să suporte ceea ce eu voi cere pentru mine și staff-ul meu. Clubul este Al Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând”, a menționat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Kevin Mirallas este unul dintre starurile lui Gaziantep, în trecut evoluând pentru Everton, Fiorentina și Olympiakos, iar fotbalistul a dezvăluit cum a reușit Marius Șumudică să îl mobilizeze pe el și coechipierii săi.

Marius Şumudică are parte de un sezon incredibil cu Gaziantep şi a dus micuţa echipă până pe primul loc. FANATIK ți-a prezentat ce buget a avut echipa românului la startul sezonului, având la dispoziţie bani mai puţini decât granzii din prima ligă a Turciei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!