Fotbal international

Marius Șumudică pregătește lovitura iernii! Îl vrea pe Damjan Djokovic la Gaziantep

25.12.2019 | 11:24
Marius Sumudica pregateste lovitura iernii Il vrea pe Damjan Djokovic la Gaziantep
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică pregătește o lovitură pe piața transferurilor în această iarnă. Damjan Djokovic, unul dintre oamenii cheie ai celor de la CFR Cluj în ultimele două sezoane, este dorit de antrenorul român la Gaziantep Gazișehir.

Marius Șumudică îl vrea pe Damjan Djokovic

Gaziantep Gazișehir, echipa din Superliga Turciei antrenată de Marius Șumudică, este pe locul 10 după 16 etape din acest sezon, și pregătește deja campania de achiziții din ianuarie.

ADVERTISEMENT

Conform turcilor de la Gaziantepgunes, ce urmăresc îndeaproape activitatea echipei antrenorului român, Șumudică îl vrea la echipă pe Damjan Djokovic, mijlocașul croat care evoluează de doi ani și jumătate la CFR Cluj.

De la transferul în România, Djokovic a fost unul dintre oamenii de bază ai clujenilor, contribuind la câștigarea celor două titluri de campion în Casa Pariurilor Liga 1 și la campania europeanî din acest sezon, în care CFR a reușit calificarea în șaisprezecimile Europa League, unde va întâlni Sevilla, dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes.

ADVERTISEMENT

Djokovic ar fi ultimul dintr-o lungă serie

Transferul lui Damjan Djokovic la echipa lui Marius Șumudică nu ar fi o surpriză, având în vedere evoluțiile apreciabile ale mijlocașului croat și istoria antrenorului român cu fotbaliștii din competiția internă.

De la prima experiență în străinătate, de la Keyserispor, Șumudică a adus mereu jucători din România. La formația turcă au fost transferați Cristi Săpunaru, Fernando Boldrin și Silviu Lung, fotbaliști cu care Șumudică a colaborat la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Seria a fost continuată și la Al Shabab, unde antrenorul i-a adus pe Constantin Budescu și pe Valerică Găman, cu care, de asemenea lucrase la giurgiuveni, iar la Gaziantep, echipă preluată de Șumudică în vară, au fost transferați Junior Morais și Alin Toșca.

După 16 etape din Superliga turcă, formația lui Marius Șumudică se află pe locul 10, cu 23 de puncte, la cinci de primul loc de Europa League, și la nouă de prima poziție retrogradabilă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT