Fotbal intern

Marius Șumudică, presiune pe Mirel Rădoi înainte de barajul pentru Euro 2020: ”Din punct de vedere calitativ suntem peste islandezi”

26.02.2020 | 21:46
Marius Sumudica presiune pe Mirel Radoi inainte de barajul pentru Euro 2020 Din punct de vedere calitativ suntem peste islandezi
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației Gazintep, Marius Șumudică, a pus presiune pe selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, înainte de barajul cu Islanda pentru calificarea la Euro 2020.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,70 este cota pentru ”1 și peste 1,5 goluri în prima repriză” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, presiune pe Mirel Rădoi înainte de barajul pentru Euro 2020: ”Islanda are opt jucători peste 1,85”

”Depinde de calitatea terenului. Dacă terenul va fi bun, din punct de vedere calitativ suntem peste islandezi. Eu i-am văzut cu Turcia… Dacă va fi un teren de bătaie va fi foarte greu”, a pus presiune Marius Șumudică pe Mirel Rădoi înainte de barajul pentru Euro 2020.

”Islanda are opt jucători peste 1,85. Le convin duelurile aeriene, bătăliile, să arunce mingea în careu. Noi, în momentul de față, nu suntem pregătiți cu jucători de acest gen”, a declarat Șumudică la emisiunea Pro Sport Live.

ADVERTISEMENT

”Într-un singur meci se poate întâmpla orice”

”Cred că era mai greu dacă se juca meciul tur-retur. Într-un singur meci se poate întâmpla orice, ca și cum Sticla Arieșul bătea Rapidul în Cupă”, a menționat tehnicianul formației Gaziantep.

”Poți să ai o zi bună sau în minutul 5 să ia un cartonaș roșu unui adversar, să nu mai fie balans și să câștigi jocul respectiv”, a mai afirmat Șumudică în încheiere.

ADVERTISEMENT

FRF încearcă să-l readucă la națională pe Ștefan Radu

Fundașul formației Lazio Roma, Ștefan Radu, a decis să nu se mai prezinte la echipa națională în urmă cu șapte ani, iar acum FRF lasă să se înțeleagă că este aproape să-l convingă să revină.

Ștefan Radu a jucat ultima dată pentru echipa națională a României la meciul cu Ungaria, scor 2-2, din 22 martie 2003, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Patru zile mai târziu, el a fost rezervă la întâlnirea cu Olanda, care a însemnat ultimul său contact cu prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru Euro 2020

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020, România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT