Fotbal intern

Marius Șumudică, prima reacție despre negocierile cu Gigi Becali și FCSB. EXCLUSIV

13.05.2019 | 11:00
Marius Sumudica prima reactie despre negocierile cu Gigi Becali si FCSB EXCLUSIV

Marius Șumudică a oferit o primă reacție despre negocierile cu Gigi Becali pentru preluarea băncii tehnice a FCSB-ului prin intermediul FANATIK. Latifundiarul din Pipera a decis să îl demită pe Mihai Teja, după ce antrenorul nu a reușit să câștige titlul cu gruparea roș-albastră în sezonul 2018 – 2019.

Marius Șumudică, prima reacție despre negocierile cu Gigi Becali și FCSB

Marius Șumudică susține că se concentrează asupra meciului pe care Al Shabab îl are de jucat împotriva celor de la Al Hilal, joi, 16 mai, de la ora 22.30, în Liga Pro Arabia Saudită, iar apoi o să vadă ce decizie o să ia în ceea ce privește viitorul său. Mai mult, tehnicianul român susține că nu a discutat nimic concret cu latifundiarul din Pipera.

“Nu am discutat, încă, nimic concret cu Gigi Becali. Peste 10 zile, voi reveni în țară și vom vedea atunci ce și cum. Eu mai am un meci foarte greu aici, la Hilal, și mă gândesc deocamdată doar la el. Când se va termina campionatul, vom trage linie și ne vom pune la discuții”, a spus Marius Șumudică pentru FANATIK.RO.

Marius Șumudică într-un meci al Astrei Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu
Marius Șumudică într-un meci al Astrei Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce clauză are Marius Șumudică

Marius Șumudică a anunțat în urmă cu aproape o săptămână că se va pune la masa negocierilor cu oficialii lui Al Shabab, după ce arabii i-au transmis că doresc ca să scoată clauza pe care o are în contract și să îi modifice salariul. Antrenorul care în trecut a pregătit-o pe Astra Giurgiu trebuie să plătească 150.000 de euro ca să fie lăsat să plece de la Al Shabab.

Antrenorul lui Al Shabab a mai fost pe lista lui Gigi Becali și în iarnă, după ce latifundiarul din Pipera l-a dat afară pe Nicolae Dică. Marius Șumudică are o relație foarte bună cu patronul FCSB-ului, iar în urmă cu câteva zile a dezvăluit cum ar lucra cu acesta. “La FCSB aș avea un contract și anumite obiective de îndeplini. Dacă nu merge bine, intervine patronul. Ne închidem într-o cameră și vedem cine e de vină. Nu e nimeni care să știe tot. Când Reghe avea performanțe, nu cred că a venit Gigi să-i zică pe cine să bage. Consider că Gigi face ce face din pasiune. Dacă aș fi la FCSB și Gigi ar fi patron, atunci am avea o relație deschisă și ar fi mulțumiți și Șumudică, și Gigi Becali. Asta vine și din școala vieții, nu din cărți și din calculatoare. Asta ține și de școala vieții“, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică, favoritul lui Gigi Becali

După meciul dintre FCSB și Sepsi OSK, Gigi Becali a lăsa să se înțeleagă că l-ar dori pe Marius Șumudică pe banca tehnică a roș-albaștrilor și a explicat de ce. Acesta i-a transmis antrenorului că este dispus să îi ofere un contract, dar doar dacă o să accepte condițiile impuse de el.

“Dacă stau față în față cu Șumudică și acceptă condițiile mele, mi-ar conveni. El nu stă cu vrăjeli. Știți deja condițiile  Omul mi-a spus că dacă stă cu nevasta lui în pat și câștigă bani, stă liniștit, nu are nicio problemă”, a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport.