Fotbal international

Marius Șumudică, primul pas greșit în Arabia Saudită! Al Shabab, doar remiză acasă

20.09.2018 | 20:55
Marius Sumudica primul pas gresit in Arabia Saudita Al Shabab doar remiza acasa

Antrenorul Marius Șumudică a făcut primul pas greșit în Arabia Saudită, după două victorii în campionat. Formația Al Shabab, cu românii Constantin Budescu și Valerică Găman printre titulari, a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Al Fateh, în etapa a treia.

Fostul jucător de la FCSB, Constantin Budescu nu a mai putut să-l salveze pe Marius Șumudică așa cum a făcut-o la întâlnirea cu Al Feiha din runda trecută. Atunci, în minutul 79, la scorul de 1-1, ”Sărmăluță” a executat fabulos o lovitură liberă și și-a adus echipa în avantaj. Mai mult, după acea reușită tehnicianul român s-a pus în genunchi. În cele din urmă, Al Shabab a câștigat acel meci cu 3-1.

Marius Șumudică pierde contactul cu liderul după pasul greșit făcut în Arabia Saudită

În această seară, Al Shabab a deschis scorul prin brazilianul Arthur Caike în minutul 9, care a beneficiat d eo pasă foarte bună a conaționalului său Euller. Al Fateh a egalat în minutul 25 prin fostul jucător de la CFR Cluj, uruguayanul Matias Aguirregaray. Astfel, Marius Șumudică a făcut primul pas greșit în campionatul din Arabia Saudită.

Marius Șumudică în timpul unui antrenament la Al Shabab
Marius Șumudică în timpul unui antrenament la Al Shabab

În urma acestei remize, Al Shabab a acumulat 7 puncte în clasament, dar a pierdut contactul cu liderul Al Nasr, care are maximum de puncte, nouă. Trupa lui Marius Șumudică poate pierde și locul secund, dacă Al Hilal se va impune în meciul cu Al Batin.

Pe lângă cei doi jucători români, tehnicianul Marius Șumudică mai are în lot patru brazilieni, un tunisian, un etiopian, un algerian și un libian, dar își mai dorește achiziții în pauză din iarnă. Primul pe lista sa este atacantul formației Astra Giurgiu, Denis Alibec, pe care a vrut să-l ia și în această vară, când fotbaliustul se afla sub contract cu FCSB. Rămâne de văzut dacă în următoarea fereastră de transferuri Șumudică va avea mai mult succes cu jucătorul alături de care a câștigat titlul în Liga 1 Betano.