Fotbal intern

Marius Șumudică, propuneri-surpriză pentru Rapid. Pe cine vrea antrenor și președinte la echipa din Giulești

08.08.2020 | 19:16
Marius Sumudica propunerisurpriza pentru Rapid Pe cine vrea antrenor si presedinte la echipa din Giulesti
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică (49 de ani), în prezent la formația turcă Gaziantepspor, este de părere că Bogdan Andone (45 de ani) ar fi cel mai potrivit antrenor pentru banca tehnică a Rapidului. Șumudică spune, însă, că venirea lui Andone în Giulești este greu de realizat.

Rapid și-a dorit să promoveze în prima ligă, dar a terminat play-off-ul ultima, pe poziția a șasea. Giuleștenii au reușit să o învingă doar pe UTA Arad, cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Dan Alexa va părăsi echipa. Președintele Daniel Pancu o va antrena pe Poli Iași, iar directorul general Ovidiu Burcă și-a anunțat demisia. Șumudică a dat câteva nume bune pentru situația de la Rapid.

Șumudică e de părere că Bogdan Andone ar fi potrivit pentru Rapid

”Bogdan ar fi soluția ideală pentru Rapid. Dar nu văd cum poți să-l iei de la Astra, mai ales că tocmai și-a prelungit contractul.

ADVERTISEMENT

A jucat și a făcut performanță la Rapid. El, ca jucător, a refuzat Steaua și a ales Giuleștiul și chiar dacă drumul l-a dus până la urmă la FCSB a avut curajul să demisioneze și să spună ce avea de spus. Este un antrenor incredibil de ordonat, dedicat și echilibrat.

Este cam opusul meu, ca să zic așa. Cred că d-aia ne și înțelegem așa de bine”, a spus Marius Șumudică, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și Dani Coman, propuși pentru postul de președinte

Marius Șumudică a spus că, dacă nu se va concretiza varianta Bogdan Andone, Ianis Zicu ar fi bun să antreneze Rapidul. Zicu (36 de ani) este tehnician la Farul Constanța.

„N-aș vrea să pronunț alte nume, deși dacă eu aș fi acum acolo aș încerca să-l iau pe Ianis Zicu. Pe el antrenor și pe Dumitru Dragomir președinte. Nea Mitică este tobă de fotbal, e respectat, știe ce trebuie făcut. Ar fi o soluție foarte bună.

ADVERTISEMENT

Am zis că nu spun nume, dar în timp ce vorbesc cu tine mi-a venit în cap cea mai bună și mai bună soluție, Dani Coman. Pe mine m-a ajutat să câștig campionatul cu Astra. Dar, indiferent, cine vine, eu sper ca echipa să promoveze. Îmi doresc din suflet asta și centenarul să prindă Rapidul în Liga 1 și să se lupte pentru campionat. Ca să facă asta în 2022-2023 trebuie să intre în Liga 1 sezonul ăsta care vine”, a încheiat Șumudică.

ADVERTISEMENT