Sport

Marius Șumudică râde de Dan Petrescu după egalul din Armenia: ”CFR arată rău. Adversarilor le trebuia pașaport să treacă centrul terenului”

CFR Cluj nu a scos decât un rezultat de egalitate în meciul cu Pyunik Erevan, iar Marius Șumudică a criticat jocul prost al campioanei României și nu a ratat ocazia să-l ”înțepe” pe Dan Petrescu.
05.07.2022 | 22:20
Marius Sumudica rade de Dan Petrescu dupa egalul din Armenia CFR arata rau Adversarilor le trebuia pasaport sa treaca centrul terenului
CFR Cluj nu a scos decât un rezultat de egalitate în meciul cu Pyunik Erevan, iar Marius Șumudică a criticat jocul prost al campioanei României și nu a ratat ocazia să-l ”înțepe” pe Dan Petrescu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au remizat la Erevan, scor 0-0, într-o partidă pe care au dominat-o steril, în care au ratat cele mai mari ocazii, dar în care jocul nu a strălucit.

Dan Petrescu, pus la zid de Marius Șumudică după remiza din Armenia

Faptul că CFR Cluj nu a reușit să câștige în fața unui adversar modest în prima manșă a turului 1 al Ligii Campionilor a fost un bun motiv pentru Marius Șumudică să facă glume pe seama tacticii folosite de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Noi ne-am calificat în prelungiri la Banja Luka, o diferență mare de atmosferă, jucători mult mai valoroși. Chiar voiam să văd valoarea lotului celor de la Erevan, am văzut că este de 6 milioane de euro, pe când valoarea lotului CFR-ului este de 30 de milioane.

Nu este normal, este un coleg de-al meu, omul care a venit după mine la CFR și nu e normal să fac comentarii și comparații, dar nu trebuie să ne ascundem, noi tot ne ascundem și nu spunem lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Această echipă se bate la retrogradare la noi în campionat, vă spun cu siguranță! Ce play-off? Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului! Hai să fim corecți! Diferență mare de valoare, imensă”, a declarat Șumudică, la emisiunea Digisport Special.

Ce jucători a remarcat Șumudică de la CFR

”Nu știu de ce nu a câștigat, cineva trebuia să răspundă la asta. Eu n-am pomenit un meci de Champions League între două echipe și una dintre echipe să nu aibă o construcție elaborată și să nu vezi 5-6 pase legate. Poate greșesc eu, eu nu sunt deloc răutăcios. Probabil încă nu au intrat în ritm.

ADVERTISEMENT

Bine, depinde când a pregătit să intre echipa în formă maximă. Astăzi, CFR trebuia să câștige fără drept de apel. Așa am văzut eu de afară. Eu am strategie față de Petrescu, eu distrug adversarul și spun că ai mei sunt cei mai buni. Probabil că așa a pregătit meciul, a și spus că la Cluj se va juca această calificare.

Să nu ne ascundem, diferență mare de valoare, dar CFR arată rău. Oricum CFR se va califica fără probleme. Nu au avut nicio problemă pe fază defensivă. Dan Petrescu face bine ceea ce face și poate să califice CFR cu astfel de joc. Mințim poporul cu televizorul dacă spunem că CFR a arătat bine astăzi. CFR nu a putut să rupă ritmul, nu a putut să subordoneze adversarul

ADVERTISEMENT

Balaj l-a făcut pe fundașul central Pele, dar în afară să bâlbâie o minge nu am văzut nimic. Nimic special la jucătorii nou veniți. Tot Debeljuh a fost cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu joacă Petrila, pentru că este peste Roger, un jucător liniar. Îmi place Betancor, este un jucător care va marca, dar are nevoie de timp să se acomodeze”, a mai spus Șumudică.

În schimb, Basarab Panduru și Mihai Stoica i-au luat apărarea lui Dan Petrescu după jocul modest al CFR-ului de la Erevan și sunt convinși că ardelenii vor merge mai departe.

ADVERTISEMENT