Şumi continuă războiul cu FCSB. Atac la Nicolae Dică

FCSB, Marius Sumudica, Nicolae Dica

Marius Şumudică o antrenează pe Kayserispor, dar nu a uitat de FCSB, echipă care s-a duelat cu Astra Giurgiu în Liga 1 Betano.

FCSB a reuşit să se califice în primăvara europeană, după ce a întâlnit în Grupa G a Europa League echipe precum Viktoria Plzen, Lugano şi Hapoel Beer Sheva, iar Marius Şumdică, fostul antrenor al formaţiei Astra Giurgiu, râde de stelişti. Tehnicianul care a plecat în Turcia, la Kayserispor, a făcut o comparaţie între parcursul Astrei şi a FCSB-ului din Europa League. 

Mai mult, Marius Şumudică trimite săgeţi către oficialii lui FCSB şi susţine că "nici Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simţ şi mai scotea şi una bună". Astfel, fostul antrenor din Liga 1 Betano a lăsat de înţeles că FCSB s-a calificat în primăvara europeană cu mult noroc.

Marius Şumudică râde de FCSB 

"Să ai o asemenea grupă în cupele europene, nici Vali Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simţ şi mai scotea şi una mai bună. Ar fi fost culmea să nu se califice. Noi am scos de două ori pe West Ham, iar ce vreau să-i transmit acum lui Dică sunt următoarele: după calificarea matematică în primavară a spus că au mai spus unii că în afara lor nu se vor mai califica alţii în primavară europeană, că doar ei au făcut treaba asta.

Diferenţa e că noi am câştigat la Londra cu 60.000 de spectatori contra unui club cu buget de 200 de milioane. La Astra, eu am luat de la Concordia totul gratis, şase jucători. Ei au luat de la ultimele două campioane tot ce e mai bun", a spus Marius Şumudică la Radio Sport 1.

10 puncte a adunat FCSB după 4 meciuri din Grupa G a Europa League

viewscnt
OraPostulSportEveniment
17:15Telekom Sport 1
La Liga Real Madrid - Deportivo
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074