Sport

De ziua lui, Marius Șumudică „înțeapă” conducerea Rapidului: „M-aş fi aşteptat ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii”

La ceas aniversar, Marius Șumudică a trimis noi „săgeți” în direcția conducerii Rapidului. Tehnicianul și-ar fi dorit să revină pe banca echipei sale de suflet
04.03.2022 | 14:15
De ziua lui Marius Sumudica inteapa conducerea Rapidului Mas fi asteptat ca poza de pe tort sa fie in culorile albvisinii
Marius Șumudică a „înțepat” din nou conducerea echipei sale de suflet. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liber de contract încă de luna trecută, când și-a încheiat conturile cu turcii de la Yeni Malatyaspor, Marius Șumudică ar fi vrut să ia loc pe banca Rapidului la inaugurarea stadionului din Giulești. Victor Angelescu și Daniel Niculae au mers, însă, pe mâna lui Adrian Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Marius Șumudică, mesaj cu subînțeles, de ziua lui. Noi „săgeți” în direcția conducerii Rapidului

La ceas aniversar, Marius Șumudică și-a exprimat din nou regretul că a ratat ocazia de a prelua din nou echipa sa de suflet. Cu atât mai mult cu cât se număra printre favoriții suporterilor, care și-ar fi dorit ca antrenor o legendă a clubului.

ADVERTISEMENT

Unele zile sunt mai glorioase decât altele. Astăzi nu e cazul… La mulți ani mie!

Câteva amintiri frumoase de la Al Shabab si Gaziantep, unde pe lângă echipe bune şi respectate de toți adversarii am creat familii. Au fost ani frumoşi, perioade la care íncă mă gândesc cu plăcere şi pe care cred că le voi mai trăi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Sumudica (@coachsumudica)

E prima dată când pe 4 martie, de ziua mea, sunt acasă şi nu la muncă. Poate că m-aş fi aşteptat ca poza de pe tortul de anul ăsta să fie in culorile pentru care îmi bate inima, cele alb-vişinii, dar din păcate nu se întâmplă aşa.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc tuturor pentru că-mi sunteți alături, rapidişti sau nu, români, turci, arabi sau orice altceva. Susținerea voastră e motivația de care am nevoie. Oriunde voi reveni, îmi voi pune sufletul pentru fotbal şi pentru voi, cei din tribune. Nu uitați că si astăzi, la fel ca-ntotdeauna, Şumudică e al vostru”, a scris, pe contul personal de Instagram, fostul mare jucător și antrenor al Rapidului, la împlinirea vârstei de 51 de ani.

Galeria Rapidului a făcut pace cu Adrian Mutu

În altă ordine de idei, ultrașii s-au prezentat joi la antrenamentul Rapidului și au decis, în urma discuției purtate cu Adrian Mutu, să îi acorde credit acestuia, chiar dacă și-ar fi dorit ca echipa să fie condusă de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Mutu trebuie să organizeze o nouă echipă competitivă, pentru că Daniel Niculae ne-a promis public că în anul centenarului ne vom bate la titlu”, a transmis liderul galeriei, Liviu Ungurean, la Pro X.