Fotbal intern

Marius Șumudică, reacție dură după ce Dan Petrescu a schimbat un jucător în secunda 24: ”Este un lucru josnic”

10.03.2020 | 07:40
Marius Sumudica reactie dura dupa ce Dan Petrescu a schimbat un jucator in secunda 24 Este un lucru josnic
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, a avut o reacție dură după ce Dan Petrescu a schimbat un jucător în secunda 24 a meciului Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-0, din etapa a doua a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Marius Șumudică, reacție dură după ce Dan Petrescu a schimbat un jucător în secunda 24: ”E jalnic”

”E jalnic ceea ce se întâmplă şi mă pun în pielea acelui jucător acum, dacă înţelege ceea ce i se întâmplă, dacă este mulţumit doar cu statutul că intră pe teren şi e ca şi cum ar debuta în prima ligă, sau este dezamăgit că este scos”, a spus Șumudică la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Eu, când eram scos în minutul 80 şi ceva, eram supărat. Deci este un lucru josnic. Cred că suntem singura ţară din lume care face aşa ceva în momentul ăsta”, a fost reacția lui Marius Șumudică după ce Dan Petrescu a schimbat un jucător în secunda 24.

”Sunt foarte multe lucruri care pe mine mă lasă mască”

”Cred că nu suntem singurul campionat în care trebuie să respectăm o regulă dată de FRF. Chiar vorbeam cu Bogdan Andone şi îmi spunea: n-am ce să fac, îl încălzesc pe Ioniţă, bag alt jucător, după care îmi e şi jenă să-l scot în câteva minute, îl las mai mult”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Fiindcă este clar că nivelul acelui jucător nu este ca al celorlalţi 10 din teren. Şi atunci trebuie să faci schimbarea respectivă, mai ales când ai obiective, când te poate schimba, ca antrenor, sunt foarte multe lucruri care pe mine mă lasă mască”, a încheiat tehnicianul lui Gaziantep.

Petrescu, protest față de regula U21

Mijlocașul Răzvan Fică a debutat oficial în Casa Pariurilor Liga 1, dar nu a apucat să joace decât 24 de secunde, el fiind apoi înlocuit de Adrian Păun. Chiar înaintea jocului, Dan Petrescu anunțase că tânărul de 18 ani nu va juca prea mult, el urmând a fi folosit doar pentru a respecta regula jucătorilor U21.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii cu Gaz Metan Mediaș, Dan Petrescu a spus că l-a schimbat pe Răzvan Fică în semn de protest față de regulamentul care-l obligă să introducă doi jucători U21 în teren la debut de meci și a menționat că s-a simțit penibil când a făcut acest lucru.

Petrescu, acuzat de fanii CFR-ului

Fanii CFR-ului au reacționat extrem de dur pe pagina oficială de Facebook a echipei după ce Dan Petrescu l-a înlocuit atât de devreme pe fotbalistul în vârstă de 18 ani, măturând pe jos cu antrenorul campioanei.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a remizat cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, în etapa a doua a play-off-ului, și are un avans de patru puncte față de FCSB și Universitatea Craiova în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT