Sport

Marius Șumudică, regretat la FCSB: ”E o pierdere că nu a semnat cu noi”

Marius Șumudică a negociat o venire la FCSB, dar în cele din urmă l-a refuzat pe Gigi Becali și a mers la rivala CFR Cluj.
02.06.2021 | 21:47
Marius Sumudica regretat la FCSB E o pierdere ca nu a semnat cu noi
ADVERTISEMENT

Deși inițial a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispus să lucreze cu Gigi Becali, în cele din urmă tehnicianul l-a anunțat pe patronul FCSB că nu mai semnează.

”Șumi” a explicat că decizia a fost luată după ce s-a consultat cu staff-ul său, dar finanțatortul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că totul a picat deoarece nu a fost de acord să-i dea afară pe preparatorul fizic Thomas Neubert și nici pe Marius Popa, antrenorul cu portarii.

ADVERTISEMENT

Lui Helmuth Duckadam îi pare rău că Marius Șumudică nu a mers la FCSB

După ce a refuzat să meargă la FCSB, Marius Șumudică a ajuns să semneze cu CFR Cluj, iar decizia l-a întristat pe fostul președinte de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam.

”Am o relație foarte bună cu Marius. Noi ne-am mai contrat. Fiecare era pe domeniul lui. Avem o relație de respect. L-am susținut pe Șumudică atunci când a fost tentativa aia de a merge la FCSB și chiar și acum.

ADVERTISEMENT

Eu am fost ‘pentru’, deoarece îl cred un antrenor care știe, pe lângă să facă o atmosferă foarte bună, să gestioneze anumite lucruri. CFR a câștigat prin aducerea lui Șumudică, a făcut o alegere bună. Sunt convins că va face un lot bun acolo și va avea și rezultate în Europa”, a declarat Duckadam pentru prosport.ro.

Șumudică, mare pierdere pentru FCSB

Fostul mare portar este de părere că pentru FCSB este o pierdere că nu-l va avea pe banca tehnică pe Marius Șumudică și crede că CFR Cluj și-ar fi putut permite mulți antrenori de valoare.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă e o pierdere că a semnat cu CFR, e o pierdere că nu a semnat cu noi. Acolo putea să meargă orice antrenor mare, Boloni, au fost vehiculate mai multe nume. Mie mi-ar fi plăcut să îl văd pe Șumudică la FCSB”, a spus Duckadam.

Marius Șumudică este oficial antrenorul lui CFR Cluj, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. După ce a oferit primele declarații în calitate de tehnician al campioanei, ”Șumi” a fost și anunțat oficial de conducerea din Gruia, printr-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

Ce obiective are Șumudică la CFR Cluj

Cunoscut ca fiind un antrenor temperamental, Marius Șumudică a anunțat că va face niște schimbări radicale odată cu venirea la CFR Cluj și vrea să devină un tip mai așezat. Cu toate acestea, tehnicianul admite că va fi în continuare un tip care va spune lucrurilor pe nume, dar va încerca să nu întreacă limita.

Marius Șumudică a fost surprins de modul în care s-au purtat negocierile cu CFR Cluj și a fost convins imediat să semneze în alb, ”ca primarul”, mai ales că va avea mână liberă la transferuri și în alcătuirea echipei, dar și un salariu bun pentru Liga 1.

Tehnicianul a dezvăluit că obiectivul principal al lui CFR Cluj în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1, acela de a cuceri al cincilea titlu consecutiv și accedarea în grupele UEFA Europa League.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT