Fotbal international

Marius Șumudică, revoltat de imaginile cu românii de pe aeroportul din Cluj: „Au îmbolnăvit medicii, acum pleacă!”

11.04.2020 | 14:59
Marius Sumudica revoltat de imaginile cu romanii de pe aeroportul din Cluj Au imbolnavit medicii acum pleaca
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost revoltat de imaginile cu românii surprinși pe aeroportul din Cluj, care se pregăteau să plece în Germania la cules de sparanghel în plină pandemie.

Marius Șumudică, revoltat de imaginile cu românii de pe aeroportul din Cluj

Marius Șumudică a comentat și și-a arătat revolta în legătură cu imaginile în care mii de români au fost surprtinși pe aeroportul din Cluj pregătindu-se să plece în Germania la cules sparanghel în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

„Am văzut imaginilie, erau incredibile. Unul nici nu știa unde zboară. Nu se poate așa ceva, era luat de acasă și dus să muncească acolo. Sunt unele lucruri care ne trag în jos.

Noi dăm ordonanțe, sunt fel și fel de ordonanțe prin care bătrânii nu au voie să iasă din case. Acum oamenii ăia erau trimiși prin autocare la aeroport”.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am nimic cu diaspora. Frate, unii au dreptate. Au venit și au îmbolnăvit jumătate din țară, la Suceava e nenorocire. Acum au plecat din țară bine mersi.

Din cei care au plecat din țară, măcar unul are coronavirus. Au venit aici, au îmbolnăvit cadre medicale și acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel”, a mai spus antrenorul lui Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu e de acord cu reluarea campionatului în România

Marius Șumudică a explicat motivul pentru care nu e de acord cu reluarea campionatului în România:

Eu nu aș începe campionatul în România, e periculos, eu cred cu tărie că am avut coronavirus în iarnă, din ceea ce tot citesc eu am avut simptomele acestea, plus că a avut tot staff-ul meu.

ADVERTISEMENT

Eu când văd prostiile astea ca la Bayern să se antreneze jucătorii doi într-o parte, trei în altă parte cred că ne hazardăm. Nu se poate să reluăm campionatul, mai ales că noi facem cele mai puține teste de coronavirus”.

„Noi nu cunoaștem ceea ce se întâmplă în rândul populației. Am făcut 21 de zile de când stau acasă, nici nu sunt un tip care îmi place să ies afară. Acum stau, mai citesc, urmăresc meciuri, dar pentru mine nu e greu”, a spus antrenorul român.

ADVERTISEMENT