ADVERTISEMENT
Fotbal international

Marius Șumudică riscă o suspendare drastică după ce a provocat un nou scandal în Tucia

Autor: Gabriela Gheorghe | 29.11.2020 | 13:16
Marius Șumudică riscă o suspendare drastică după ce a provocat un nou scandal în Tucia
Marius Șumudică. Sursă foto: Hepta.

Șumudică a recidivat în Turcia. El l-a înjurat și amenințat pe rivalul său. Deoarece nu este la prima abatere, antrenorul român riscă o sancțiune mare. 

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, tehnicianul lui Gaziantep, va lipsi din nou de pe banca echipei sale. El va fi prezent în tribună, loc unde are, până acum, 3 prezențe.

Tehnicianul echipei gazdă ar fi folosit injurii și amenințări la adresa rivalului Hamzaoglu, după ce a fost din nou eliminat, potrivit publicației Fanatik din Turcia.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu e la prima eliminare. Riscă o suspendare drastică

Antrenorul român s-a obișnuit în actuala stagiune să se plimbe între teren și tribună. „Nu pot să dorm pe margine, altfel și echipa mea face la fel pe gazon!”, spune tehnicianul lui Gaziantep. Șumudică este la a doua suspendare după ce-a de-a doua eliminare dictată împotriva sa sâmbătă.

Gazdele evoluau cu un om în minus și au fost egalate în timpul suplimentar (2-2) de Malatya, după o reușită validată cu ajutorul video arbitrajului. Furios, antrenorul român a răbufnit la marginea terenului . După aceea, în drum spre vestiar, ar fi adresat injurii și amenințări la adresa rivalului său, au notat turcii de la Fanatik. Șumudică i-a zis „Vino la ieșire!” și i-a făcut semn cu mâna.

ADVERTISEMENT

Cu Trabzon, a văzut prima dată roșu și nu s-a cumințit nici măcar când a stat în lojă, în Antalya, în etapa următoare. Oficialii echipei gazdă și Podolski l-au acuzat pentru insulte și au zis că este ”cel mai impertinent antrenor” din istoria Super Lig! Antrenorul a dezmințit prin intermediul unui comunicat, însă a primit 4 runde de suspendare, care au fost reduse ulterior la două.

Marius Șumudică, apărat la conferința de presă: „Toate echipele adverse sunt împotriva antrenorului nostru”

„Suntem la fotbal! Dacă vreți să dispară Șumudică, învingeți-l pe teren și alungați-l din Turcia!”, zice Marius Șumudică, antrenorul cu 6 egaluri în primele 10 runde ale campionatului Turciei.

ADVERTISEMENT

Și secundul său Gabriel Mărgărit a ținut cu Șumudică la conferința de presă: “Toate echipele adverse sunt împotriva antrenorului nostru. El nu a spus absolut nimic și a fost pedepsit pentru fiecare mișcare pe care a făcut-o. Antrenorul lui Malatyaspor a intrat mereu în spațiul nostru, dar nu i s-a acordat nicio penalizare. Cred că tot ce se întâmplă e din cauză că nu are pașaport turc. La cea mai mică acțiune sau discurs, Șumudică e pedepsit instantaneu”. Deoarece e recidivist, ar putea primi o sancțiune mare. Șumudică își dorește să ajungă să antreneze naționala României.

”Am fost echipa care a pierdut două puncte, chiar dacă am jucat în 10 oameni, în repriza a doua. Am arătat că știm să suferim, însă vreau să comentez și un alt aspect. Antrenorul nostru nu a spus absolut nimic. Este pedepsit pentru orice mișcare pe care o face”, a mai spus secundul antrenorului român.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!