Fotbal international

Marius Şumudică s-a certat cu un jurnalist arab! “Eşti antrenor? Nu, eu sunt” Video

21.09.2018 | 16:26
Marius Sumudica sa certat cu un jurnalist arab Esti antrenor Nu eu sunt Video

Marius Şumudică s-a certat cu un jurnalist arab după ce Al Shabab, echipa antrenorului român, a remizat cu Al Fateh, scor 1-1. La finalul meciului jucat pe teren propriu, tehnicianul de 47 de ani a fost contrariat de faptul că a fost întrebat de prestaţia jucătorilor pe care îi antrenează şi a avut o reacţie nervoasă.

“Ce să se întâmple la Al Shabab? Ce s-a întâmplat? Avem 7 puncte! De ce întrebi de jucători? Tu eşti antrenorul? Eşti tu? Nu, eu sunt!”, a fost răspunsul lui Marius Şumudică, vizibil iritat de întrebarea adresată de jurnalistul arab.

Marius Şumudică s-a certat cu un jurnalist arab, însă Al Shabab este pe podium

Marius Şumudică s-a certat cu un jurnalist arab, chiar dacă Al Shabab are un start de sezon bun. Formaţia antrenorului român ocupă locul trei, cu şapte puncte obţinute în trei etape, la două lungimi de Al Nasr şi Al Hilal, liderul din prima ligă a Arabiei Saudite.

La meciul Al Shabab – Al Fateh 1-1, Constantin Budescu şi Valerică Găman au fost integralişti. Fostul mijlocaş ofensiv al celor de la FCSB a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Marius Şumudică. Chiar dacă nu a mai marcat, internaţionalul român a declanşat, printr-o deviere de efect, faza din care Arthur a deschis scorul în minutul nouă al partidei. În runda precedentă, în care Al Shabab a învins-o pe Al Feiha, scor 3-1, Constantin Budescu a executat magistral o lovitură liberă şi l-a făcut pe Marius Şumudică să îngenuncheze.

În etapa viitoare, care se va disputa vineri, 28 septembrie, Al Shabab se va deplasa pe terenul celor de la Al Raed. Viitoarea adversară a echipei antrenate de Marius Şumudică ocupă locul 13, cu un singur punct obţinut, însă are un meci mai puţin disputat decât de Al Shabab.