Sport

Marius Șumudică s-a întors în forță. Provocat de fanii CFR-ului, a jignit Steaua. Video exclusiv

Marius Șumudică s-a întors în forță în fotbalul românesc. Tehnicianul a înjurat Steaua la finalul meciului cu Borac Banja Luka din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.
06.07.2021 | 23:01
Marius Sumudica sa intors in forta Provocat de fanii CFRului a jignit Steaua Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 meciul tur cu Borac Banja Luka, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. A fost primul meci al lui Marius Șumudică de la revenirea în România și pe care l-a trăit ca un “leu în cușcă”.

Marius Șumudică s-a întors în forță! A jignit Steaua, fiind provocat de fani

Tehnicianul campioanei României s-a descătușat în finalul meciului și, fiind provocat de fanii celor de la CFR Cluj, a înjurat Steaua. Pe filmarea de mai jos se vede cum fanii îl cheamă pe noul lor antrenor să îi înjure pe rivali.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu a stat pe gânduri și, ca pe vremuri, a acceptat provocarea fanilor și au jignit împreună Steaua. Mai întâi, tehnicianul a mers la peluză, iar apoi le-a făcut pe plac și fanilor de la tribuna a II-a.

VEZI VIDEO: 

Șumi a trecut repede peste “despărțirea” de FCSB!

Antrenorul pare să fi trecut foarte repede peste faptul că pentru 24 de ore în această vară a fost înțeles cu Gigi Becali pentru a prelua banca tehnică a celor de la FCSB, iar ulterior după ce negocierile au căzut, a acceptat oferta celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Însă, după decizia Curții de Apel privind palmaresul Stelei și înjurăturile la adresa roș-albaștrilor sunt ambigue. Nu știm exact dacă jignirile fanilor și ale lui Șumudică se îndreptau spre FCSB sau CSA din Liga II.

Șumudică, antrenor o zi la roș-albaștrii: “Episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă”

Marius Șumudică a spus după 24 de ore în care a fost anunțat ca antrenor la FCSB că mutarea nu s-a mai făcut din cauza unor neînțelegeri:

ADVERTISEMENT

“Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă.

Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, din cauza unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru el, cât și pentru Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, eram îndoit. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condiții, dar sufletește n-am putut să fac pasul”, a spus Șumudică la finalul lunii mai.

CFR Cluj, avantaj important înainte de returul din Bosnia!

Marius Șumudică este rivalul FCSB-ului în lupta pentru titlu. CFR Cluj a câștigat ultimele patru titluri de campioană a României și antrenorul a fost adus pentru a continua această serie a succeselor pe plan intern.

Primul obiectiv al lui Șumudică este calificarea în grupele unei competiții europene. CFR Cluj și-a asigurat un avantaj de două goluri înainte de returul din Bosnia și Herțegovina, iar acest 3-1 este cu atât mai important cu cât UEFA a renunțat începând cu acest sezon la avantajul golurile marcate în deplasare.

  • 20.000 de euro este salariul lui Marius Șumudică la CFR Cluj
  • 2 sezoane este durata contractului lui Șumi la CFR Cluj
ADVERTISEMENT