Fotbal intern

Şumudică, ironii la FCSB după calificare. “Nici nu se compară!”

Mihai Stoica a mărturisit după calificarea roş-albaştrilor în primăvara europeană că performanţa echipei lui Nicolae Dică trebuie apreciată deoarece FCSB a mers mai departe în această...
03.11.2017 | 15:22
Sumudica ironii la FCSB dupa calificare Nici nu se compara
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a mărturisit după calificarea roş-albaştrilor în primăvara europeană că performanţa echipei lui Nicolae Dică trebuie apreciată deoarece FCSB a mers mai departe în această competiţie dintr-o grupă destul de grea. Însă nu aceeaşi părere a avut şi Marius Şumudică, cel care a afirmat că Astra Giurgiu a reusit acelaşi lucru dintr-o grupă în care AS Roma nu mai are nevoie de nici o prezentare.

 ”Noi nu am băgat milioane de euro ca să aducem jucători. Performanţa Astrei şi anume să iei titlul, să o elimini pe West Ham de două ori, să te califici dintr-o grupă, care, cu tot respectul pentru cei de la FCSB, nu se poate compara niciodată. Dacă pui trei echipe care sunt cu ei în grupă nu fac cât Roma. Deci, cu tot respectul, au avut noroc la tragerea la sorţi”, a spus Şumi.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică l-a felicitat pe Gigi Becali!                                                                                                                                                       

În continuare, Marius Şumudică a ţinut să îl felicite pe Gigi Becali pentru faptul că a investit bani în transferurile de jucători. “Gigi Becali îşi permite oricând să facă lucrul ăsta şi să pună la dispoziţia antrenorului ce este mai bun pe piaţă. Bravo lui vă bagă bani în fotbalişti şi baravo lui că ulterior şite să scoată şi bani de pe urma transferurilor. Atunci nu putem compara cu ce a fost la Astra. La Astra nu s-au dat bani pe transferuri, e o diferenţă destul de mare.

Îi felicit pe cei care lucrează la FCSB, nu minimalizez cu nimic ce au făcut. Dar grupa lor nu se compară cu ce grupă a avut Astra.Mă refer la Viktoria Plzen de anul trecut care a vândut şi nu a mai fost cea de anul acesta. Austria Viena era o echipă foarte bună, iar Roma nu o putem compara cu nimeni, aţi văzut ce a făcut cu Chelsea”, a încheiat antrenorul român.

ADVERTISEMENT