Sport

Marius Șumudică s-a ținut de glume înainte de Supercupa României: ”Vreți să mă leșinați pe aici?”

Marius Șumudică a venit extrem de degajat la conferința de presă dinaintea Supercupei Româniie și a făcut glume pe seama aerului condiționat.
09.07.2021 | 19:14
Marius Sumudica sa tinut de glume inainte de Supercupa Romaniei Vreti sa ma lesinati pe aici
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – U Craiova, care contează pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa României, se va disputa sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Ardelenii au început sezonul cu dreptul și au câștigat lejer întâlnirea cu Borac Banja Luka, din prima manșă a turulșui întâi preliminar din Champions League.

ADVERTISEMENT

Înainte de Supercupa României, Marius Șumudică a făcut glume la conferința de presă

Cu o zi înainte de disputarea Supercupei României, Marius Șumudică a susținut o conferință de presă la Arena Națională și s-a ținut de glume în fața jurnaliștilor când și-a dat seama că aerul condiționat din sală era pornit la maxim, iar temperatura era una scăzută.

”Aerul ăsta condiționat… Ce-i cu el? Au dat cei din Bănie drumul?! Vreți să mă leșinați pe aici?! N-am văzut așa frig de când mama m-a făcut! Trebuia să-mi spuneți să iau o șapcă”, a început tehnicianul de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”A fost o presiune mare pe mine la primul meci, mai ales că s-a jucat în Champions League. Sperăm să rămânem cât mai mult în această competiție. Mi-a fost destul de greu pentru că am fost plecat 4-5 ani din țară și sunt puțin rupt de fotbalul românesc”, a continuat Șumudică.

Șumudică dă Supercupa pentru grupele cupelor europene

Antrenorul campioanei României a lăsat să se înțeleagă că nu pune prea mare preț pe Supercupa României și este mult mai interesat să ducă CFR Cluj în faza grupelor din cupele europene.

ADVERTISEMENT

”Este mai ușor să lucrezi cu jucători cu experiență, trecuți prin viață și prin ceea ce înseamnă bătălii importante în cupele europene și campionat. Așa îmi e mai ușor să îmi implementez ideile. Nu mă așteptam să găsesc așa sete de performanță.

A fost o surpriză plăcută și vreau să le mulțumesc pe această cale. Pe mine mă interesează o calificare în Champions League, să am echipa proaspătă. Dacă mă pune cineva să aleg între Supercupă și să ajung în grupele Conference League, eu prefer să contribui la bugetul clubului”, a menționat Șumudică.

ADVERTISEMENT

Alibec e prea scump pentru CFR Cluj

”Din moment ce transferurile le facem împreună, sunt mulțumit. Vor fi și jucători care vor pleca sau vor fi împrumutați. Important este ca noi să fim acoperiți și acum avem cel puțin două soluții pentru fiecare post. Am fost cei mai activi din punct de vedere al transferurilor, am investit și în jucători tineri, chiar dacă nu vor rămâne cu noi și vor merge împrumut.

Alibec a plecat pe un milion de euro acolo. Nu știu dacă ne permitem să-l aducem. E un jucător care îmi place, face diferența, a avut cu mine cele mai bune prestații din carieră. Jucători de genul ăsta tot timpul mă interesează. Dar n-am avut nicio discuție cu conducerea despre venirea lui.

În 5 zile sper ca Andrei Burcă să revină la parametri normali, după accidentare. Va intra în program cu echipa. Știu că există interes de la două echipe din străinătate pentru el. Sunt oferte importante. Mai departe n-am ce detalii să vă dau, pentru că mă depășesc”, a încheiat Șumudică.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova. 1,82 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT