Fotbal intern

Nicolae Dică, atacat de Şumudică. “Ţi-ai pus ştampila! Eu n-am trăit aşa ceva!”

20.11.2018 | 21:45
Nicolae Dică într-un meci jucat de FCSB

Marius Şumudică profită de orice ocazie să trimită săgeţi către oficialii de la FCSB, iar Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei României, a fost luat la ţintă de fostul tehnician al Astrei Giurgiu. La finalul meciului pierdut de FCSB pe terenul celor de la CS U Craiova, Nicolae Dică a dezvăluit că nu are libertate totală la gruparea “roş-albastră”, iar “Şumi” l-a atacat.

Marius Şumudică a vorbit despre decizia lui Nicolae Dică de a accepta ca Gigi Becali să îi facă echipa şi să decidă ce schimbări au loc la vicecampioana României. Totodată, Antrenorul lui Al Shabab susţine că el nu ar fi acceptat niciodată să nu aibă libertate totală la echipa sa şi a trimis săgeţi către Nicolae Dică.

Marius Şumudică, săgeţi către Nicolae Dică

“N-am avut niciun sentiment când am auzit asta, că eu nu am trăit așa ceva. Eu n-am fost privat de libertate. Atât timp cât accepți să fii privat de libertate în a lua decizii… Asta înseamnă că ți-ai pus ștampila. Eu nu am acceptat și nu voi accepta”, a spus Marius Șumudică la o emisiune de sport.

Marius Şumudică în perioada când o antrena pe Astra Giurgiu. Săgeţi trimise de tehnicianul lui Al Shabab la adresa lui Nicolae Dică
Marius Şumudică în perioada când o antrena pe Astra Giurgiu. Săgeţi trimise de tehnicianul lui Al Shabab la adresa lui Nicolae Dică

Nu este prima dată când Marius Şumudică îl “taxează” pe Nicolae Dică. Fostul antrenor al Astrei Giurgiu a avut o reacţie nervoasă la adresa tehnicianului de la FCSB pe finalul anului 2015. “Nu are rost să intru în polemică cu Dică. Îi doresc să antreneze, să fie principal şi să aibă performanţe în continuare la FCSB, pentru că au o echipă bună. Pentru mine, un meci câştigat în faţa FCSB-ului contează mai mult decât trei titluri ale lui Dică, luate ca băgător de seamă. Ca antrenor, săracul, e un breloc. Ce a făcut Dică până acum? Pe el îl împinge cineva cu degeţelul de la spate. Când va deveni principal, voi sta de vorbă cu Dică. El, săracul, este manipulat, iar eu nu voi fi niciodată o păpusă manevrată”, a spus Şumi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri