Fotbal intern

Şansa vieţii pentru Şumudică! Ofertat pe un salariu de cinci ori mai mare!

Marius Şumudică este pe val în Turcia, după startul excelent de campionat al lui Kayserispor. Fostul campion din Liga 1 cu Astra a vorbit despre super oferta pe care a primit-o din Golf, dar pe care este decis să o refuze.
08.11.2017 | 13:48
Sansa vietii pentru Sumudica Ofertat pe un salariu de cinci ori mai mare

“Este destul de greu să ajung acolo, deocamdată eu mă gândesc să-mi închei contractul, cel puţin anul ăsta să-l închei, eu am contract pe 2 ani. Am şanse să termin acest contract cu toate că există şi interes din partea unor echipe din Golf, în momentul de faţă am o oferta concretă din partea unei echipe din Golf, scrisă, dar nu mă interesează.

Din punct de vedere financiar ar fi de 4-5 ori mai mare decât ce iau în Turcia. Un salariu exorbitant pentru mine. Dar mă gândesc doar la ce înseamnă în momentul de faţă Kayseri, este munca mea şi a staff-ului. Există o simbioză extraordinară între mine şi echipă şi cred că putem termina în primele 8, acesta este targetul meu”, a mai spus Şumudica.

Marius Şumudică a povestit că se simte excelent în Turcia şi a explicat de ce Mircea Lucescu este de părere că Turcia i se potriveşte perfect antrenorului de la Astra: “Probabil temperamentul meu coleric, modul în care mă manifest pe marginea terenului, asa sunt şi ei, oameni ‘fierbinţi’ din toate punctele de vedere când păşesc pe stadion. Probabil de aceea există chimia asta între noi. Este un campionat pe care de la început mi l-am dorit, am simţit că este exact ceea ce îmi trebuie şi modul de a mă manifesta”.

Ăsta sunt eu, nu ma pot echilibra în anumite momente şi sunt mai coleric în tot ceea ce fac. Si asta are priză la public acolo. Am avut şi noroc pentru că am avut rezultate bune şi traversez în momentul de faţă o perioadă frumoasă a carierei mele. Te simţi antrenor, eşti în centrul atentiei din toate punctele de vedere. Şi aici mă refer de la viaţa de zi cu zi, în momentul în care eşti oprit pe stradă de oameni să faci poze, să stai de vorba cu ei, să le semnezi tricouri.

Ei sunt fanatici, sunt terminati dupa fotbal. Si asta mi-am dat seama cand a crescut numarul de spectatori – anul trecut aveam 3-4.000 de abonati, anul acesta sunt 17.000 de abonati si cu biletele vandute am avut 23-24.000 de spectatori la meciuri. Inseamna enorm pentru un antrenor, pentru echipa”, a mai spus Şumudică.