Fotbal intern

Marius Șumudică, schimb de replici inedit cu un oficial FRF! Pe cine a vrut să impună la națională

25.01.2019 | 10:35
Marius Sumudica schimb de replici inedit cu un oficial FRF Pe cine a vrut sa impuna la nationala

Antrenorul echipei Al Shabab din Arabia Saudită, Marius Șumudică, a avut un schimb de replici inedit cu un oficial FRF pe vremea când pregătea formația Astra. Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a dezvăluit modul cum a decurs o convorbire cu tehnicianul despre jucătorii de la Giurgiu.

”L-am sunat pe Şumudică şi i-am spus: ‘te rog din suflet, jucăm cu Ţara Galilor, încearcă două meciuri să îl bagi pe Ioniţă măcar câte 45 de minute, pentru că avem nevoie de el la tineret’”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Marius Șumudică, schimb de replici inedit cu un oficial FRF: ”Vorbește cu ‘nea Puiu să îl bage pe Budescu titular”

Marius Șumudică a răspuns pozitiv cererii oficialului FRF, dar în replică a încercat să impună un fotbalist la prima reprezentativă a României. ”Mi-a răspuns: ‘Da, dragul meu, dar am şi eu o rugăminte, vorbeşte cu ‘nea Puiu să îl bage pe Budescu titular’. Cum să fac aşa ceva? Şi i-am spus: ‘este în interesul clubului tău’. El a spus: ‘sunt antrenor, nu patron’”, a mai precizat Andrei Vochin.

Marius Șumudică sărbătorește victoria obținută de Astra Giurgiu în meciul cu West Ham United din Europa League
Marius Șumudică sărbătorește victoria obținută de Astra Giurgiu în meciul cu West Ham United din Europa League

Între timp, Marius Șumudică a plecat de la Astra Giurgiu la Kayserispor în Turcia, iar apoi a ajuns în Arabia Saudită, la Al Shabab, acolo unde i-a luat cu el pe Constantin Budescu și Valerică Găman. În acest sezon, Al Shabab are un parcurs foarte bun în campionat, fiind pe locul trei în clasament, dar a suferit o umilință uriașă în Cupa regelui, acolo unde a fost învinsă cu 3-0 de Al Taawon. La această întâlnire, Șumudică a avut o ieșire nervoasă la adresa brigăzii din România care l-a avut la centru pe Ovidiu Hațegan. Tehnicianul român l-ar fi înjurat pe asistentul Octavian Șovre, după ce acesta a semnalizat în mod eronat un ofsaid.