Fotbal international

Marius Șumudică se află într-un cămin studențesc din Turcia: „Mi-am adus aminte de armată!”

08.05.2020 | 22:04
Marius Sumudica se afla intrun camin studentesc din Turcia Miam adus aminte de armata
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a ajuns în Turcia, însă este obligat să stea în carantină timp de 14 zile și a mărturisit că și-a adus aminte de perioada în care a făcut armata.

Marius Șumudică și-a adus aminte de armată în căminul studențesc din Turcia

Marius Șumudică a vorbit despre cum își petrece timpul în carantina dintr-un cămin studențesc din Turcia și a mărturisit că imaginile pe care le are zilnic îi aduc aminte de perioada în care făcea armata.

ADVERTISEMENT

„Aşa procedează cu toată lumea. Chiar în căminul de vis-a-vis a ieşit lumea la geam şi îi aplaudau pe cei care plecau, care părăseau carantina. Ei sunt foarte naţionalişti, fiecare geam are un steguleţ, în fiecare seară cântă imnul.

Aici sunt oameni din foarte multe oraşe. Au făcut un gest frumos, au adus o fanfară şi au plecat încolonaţi, iar toată lumea era la geam şi aplauda”, a spus Marius Șumudică la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Condițiile sunt unele normale de cămin”

„Condiţiile sunt unele normale de cămin. Eu nu prea am avut de-a face cu cămine studenţeşti, dar mi-a adus aminte de armată. Aici mă refer la libertate pentru că nu pot decât să ies pe hol de 3 ori pe zi, când îmi iau mâncarea adusă de club.

Clubul a făcut maximum pentru noi, nu ai ce să reproşezi. Aici sunt şi 3 jucători, primii 3 căpitani ai echipei, plus tot staff-ul.

ADVERTISEMENT

Le-au adus două biciclete pentru cardio, nişte gantere, au încercat să pună la dispoziţie tot ce e necesar, adică să faci tot ce se poate face”, a mai spus Marius Șumudică.

„La început nu erau ok condiţiile de igienă, dar clubul s-a ocupat. Să nu uităm că eu şi cu stafful meu ne-am plătit acest zbor privat, am plătit de două ori, tur-retur. Apoi au utilat cu ce era necesar, frigider, internet, strictul necesar.

ADVERTISEMENT

Nu intră decât oamenii care zici că sunt cosmonauţi, cu măşti, pe unul , când l-am văzut, zici că venea de la stup. Cel de la club vine până la poartă, predă căruciorul ăla cu mâncare, după care e preluat de un om care lucrează aici”, a încheiat tehnicianul român.

ADVERTISEMENT