Fotbal international

Marius Șumudică se așteaptă să fie demis de la Gaziantep: „Am și eu răbdarea mea, sănătatea mea”

18.09.2020 | 12:38
Marius Șumudică se așteaptă să fie demis de la Gaziantep: „Am și eu răbdarea mea, sănătatea mea”
Antrenorul Marius Șumudică se așteaptă să fie demis de la Gazintep, deoarece consideră că are un lot subțire și nu poate avea rezultate prea bune. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Șumudică se așteaptă să fie demis de la Gaziantep, deoarece consideră că are un lot subțire și nu poate avea rezultate prea bune.

În urmă cu două zile, tehnicianul a dezvăluit că și-l dorește pe Denis Alibec și pe adresa Astrei a fost făcută o ofertă foarte bună pentru transferul atacantului.

ADVERTISEMENT

Președintele grupării giurgiuvene, Dani Coman, a anunțat că Astra a decis să-l lase pe internaționalul român să plece la Gaziantep după ce s-a înțeles cu oficialii clubului din Turcia.

Va fi demis Marius Șumudică de la Gaziantep?

”Eu am doar 9 străini în lot, în condițiile în care putem avea 14. Am antrenamente cu 16-17 jucători. Am vrut să fac un 10 contra 10 sau 10 contra 8 și practic n-am avut cum. A trebuit să pun antrenori secunzi”, și-a început Marius Șumudică declarația prin care anunță că va fi demis de la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

”Federația și televiziunile n-au virat banii către cluburi, se împotmolesc lucrurile, nu există bani pentru transferuri, mi se spune mereu asta, iar eu am de suferit. Maxim și Toșca au venit și ei încărcați de la echipa națională. Pe Toșca nu l-am avut meciul trecut, n-am vrut să risc, a venit încărcat pe aductor”, a spus tehnicianul la Digi Sport Matinal.

”Am considerat ca la meciul cu Galatasaray să joc cu un debutant și m-a costat. Pe Alex a trebuit să-l scot, chiar glumeam cu Mirel, îi spuneam că mi l-a nenorocit. M-a rugat să-l scot, nu puteam să-mi bat joc de el, el fiind liderul echipei.

E greu să iau decizia de a pleca. Pe mine mă țin foarte mult pe loc transferurile făcute aici. Eu nu-l lăsam pe Maxim aici, Gaziantep nu-l avea niciodată dacă nu eram eu aici. Apoi Junior Morais, Toșca, Kana-Biyik, mulți jucători. Sunt niște probleme la club pe care eu le simt cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, am terminat pe 8, ne-am făcut un nume în Turcia, am fost unul dintre cei mai buni antrenori, dar nici așa nu pot, am și eu răbdarea mea, sănătatea mea… Nu pot să mă duc la antrenament și să văd că nu pot să lucrez ce vreau.

Eu nu voi renunța niciodată, dar probabil voi fi dat afară. Eu nu accept ce se întâmplă, e o presiune mediatică, am citit și eu ce se scrie și cu siguranță nu vor veni rezultatele. Păi ce să se întâmple? Va trebui să explic de ce nu am avut rezultate”, a afirmat Șumudică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri