Fotbal international

Marius Șumudică și-a dat demisia de la Kayserispor! ”Nu mai puteam controla echipa”

15.05.2018 | 20:18
Marius Sumudica sia dat demisia de la Kayserispor Nu mai puteam controla echipa

Antrenorul Marius Șumudică și-a dat demisia de la Kayserispor, după ce formația turcă a înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat și a căzut pe locul nouă în clasament.

”Nu avea sens să mai continuăm. Așa este mai bine pentru toată lumea. Le mulțumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziție la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare”, a declarat tehnicianul român la un post de televiziune.

Marius Șumudică și-a dat demisia de la Kayserispor: ”Nu e vina mea”

”Președintele mi-a spus că lotul va rămâne cam la fel și acest lucru nu anunța ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simțit că nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel puțin așa consider eu”

, a mai spus Marius Șumudică după ce și-a dat demisia de la Kayserispor.

Clubul turc a confirmat informația pe contul de Facebook și i-a urat succdes în carieră tehnicianului român.

În urmă cu doar câteva luni, Şumudică a refuzat o ofertă pe bani mulţi din Arabia Saudită, dorind să stea în Europa şi să demonstreze că e un antrenor de top. Totuşi, în vară ar putea da curs unei oferte, dacă proiectul care îi va fi propus va fi unul serios şi va viza performanţa.

Marius Şumudică, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipele Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.