Fotbal international

Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf, victorii importante în Cupa Turciei și Emiratele Arabe Unite. Răzvan Lucescu, remiză dramatică în Arabia Saudită

31.10.2019 | 22:14
Marius Sumudica si Laurentiu Reghecampf victorii importante in Cupa Turciei si Emiratele Arabe Unite Razvan Lucescu remiza dramatica in Arabia Saudita
ADVERTISEMENT

Trei antrenori importanți din fotbalul românesc al ultimilor ani, angajați acum la echipe de peste hotare, au fost implicați, în cursul zilei de joi, în meciuri extrem de interesante. Marius Șumudică, Laurențiu Reghecampf și Răzvan Lucescu au fost actori, de pe margine, în trei meciuri care au adus în total 12 goluri.

Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf, succese importante în Cupa Turciei și Emiratele Arabe Unite

Fără victorie în meciurile oficiale din septembrie încoace, Marius Șumudică și Gaziantep s-au calificat în șaisprezecimile de finală ale Cupei Turciei. Formația românului, la care Toșca și Morais au fost pe bancă, s-a impus la scor de neprezentare pe teren propriu, 3-0, în fața celor de la Turgutluspor, echipă care evoluează în Liga a 4-a din Turcia. Pentru Gaziantep au marcat Diarra (27) și Vural (69, 77). Pentru Șumdică și echipa sa urmează acum un meci extrem de important, în campionat, cu Ankaragucu, pe 4 noiembrie.

ADVERTISEMENT
  • Turk Metal – Gaziantep 0-4, pe 26 septembrie, tot în Cupa Turciei, a fost ultimul succes al lui Șumudică

Fostul rival al lui Șumudică din Casa Pariurilor Liga 1, Laurențiu Reghecampf, a obținut o victorie extrem de importantă în Emiratele Arabe Unite. Echipa lui ”Reghe”, Al Wasl, a învins pe Hatta, scor 3-1, în etapa a 6-a a primei ligi. Cu acest succes, trupa românului a urcat pe locul 8, cu 7 puncte. Galvao, Velliton și Salmeen au marcat pentru Al Wasl, echipă care a jucat în inferioritate numerică din minutul 52.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, salvat de la eșec în prelungiri

În Arabia Saudită, Răzvan Lucescu și Al Hilal au fost la câteva secunde de al doilea eșec din acest sezon. Finalistă în Liga Campionilor Asiei, Al Hilal a fost aproape de un eșec rușinos contra penultimei clasate din campionat, Al Fateh. Oaspeții au condus cu 2-1 și 3-2, însă liderul a revenit de fiecare dată. Ultimul gol, marcat de vedeta Bafetimbi Gomis, a venit din penalty, în minutul 90+5. Celelalte goluri ale lui Hilal au fost înscrise de Shehri (22) și Eduardo (34)

După nouă etape din prima ligă a Arabiei Saudite, Al Hilal ocupă locul 1, cu 20 de puncte, strânse după șase victorii, două remize și un eșec.

ADVERTISEMENT