Fotbal international

Marius Şumudică “simte” ritmurile orientale. A dansat cu suporterii, după prima victorie la Al Shabab. Video

01.09.2018 | 09:34
Marius Sumudica simte ritmurile orientale A dansat cu suporterii dupa prima victorie la Al Shabab Video

Al Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică, a reuşit o victorie importantă, la debutul din actualul sezon al primei ligi arabe, după ce a câştigat în derby-ul cu Al Ittihad, scor 1-0. La finalul partidei, Marius Şumudică a făcut spectacol şi a dansat cu suporterii prezenţi la meci.

Veteranul Nasser Shamrani a marcat unicul gol al meciului de vineri, în minutul 79. Cei doi români din lotul lui Al Shabab, Valerică Găman și Constantin Budescu, au fost integraliști. În timp ce fundașul și-a făcut treaba foarte bine, mijlocașul ofensiv nu a ieşit prea mult în evidenţă. Toate acestea nu au contat însă pentru Şumi. Antrenorul român a făcut spectacol la sfârşitul meciului câştigat cu Al Ittihad, a salutat galeria minute în şir şi chiar a dansat cu fanii.

Marius Şumudică a sărbătorit cu suporterii, după prima victorie la Al Shabab

“Şumi” s-a arătat bucuros de victoria din primul meci al actualului sezon, dar şi de prezenţa importantă a fanilor la meci:  “Sunt mulțumit, dar mai e mult până departe. Atmosfera a fost senzațională, 15.000 de oameni. Mi-e drag de ei”, a spus antrenorul care a câştigat titlul cu Astra Giurgiu.

În schimb, Mircea Rednic, celălalt antrenor român din prima ligă saudită, a avut un ghinion imens la debutul în noul sezon. Al Faisaly a remizat pe teren propriu cu Al Batin, după un gol marcat de oaspeți în al cincilea minut de prelungiri.

Marius Şumudică a ajuns la Al Shabab Riad după ce în sezonul precedent i-a condus pe cei de la Kayserispor, din prima liga turcă. Acolo, Şumi a fost demis după ce nu s-a mai înţeles cu conducerea clubului, în ciuda rezultatelor destul de bune pe care le-a avut în campionatul Semilunei. Şumudică i-a adus la Kayserispor doi fotbalişti cu care a reuşit să câştige titlul cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015-2016. Este vorba de Valerică Găman şi Constantin Budescu. De asemenea, Şumudică ar fi vrut să îl aducă şi pe Denis Alibec în Arabia Saudită, dar prestaţia extrem de modestă a atacantului în sezonul precedent a stat în calea transferului atacantului în peninsulă.