Sport

Marius Șumudică, dezlănțuit după Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2: „Am spart două sticle la pauză. Am adus trei puncte României!”

Marius Șumudică a vorbit după meciul dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps, scor 2-1.
20.07.2021 | 21:38
Marius Sumudica dezlantuit dupa Lincoln Red Imps  CFR Cluj 12 Am spart doua sticle la pauza Am adus trei puncte Romaniei
ADVERTISEMENT

Tehnicianul campioanei României a recunoscut că echipa sa nu a făcut o primă repriză tocmai bună, în care adversarii au și deschis scorul, dar se bucură pentru că elevii săi au reușit să întoarcă scorul.

Marius Șumudică nu consideră că echipa sa este calificată și îi anunță pe fanii clujeni că formația sa va juca serios și la returul din „Gruia”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, a vorbit după Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2

Marius Șumudică a vorbit după Lincoln Red Imps-CFR Cluj, recunoscând că a spart două sticle la pauză, pentru a-și trezi jucătorii: „Un teren imposibil de jucat, vântul a bătut din partea opusă în prima repriză.

Ați văzut, nu mai există echipe mici, pun presiune, știu terenul. A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle ca să ne trezim”.

ADVERTISEMENT

„Contează că am adus trei puncte României pentru coeficient, ne-am făcut viața ușoară pentru a doua rundă și iată că suntem aproape de un prim obiectiv, Conference League, care e o rețetă financiară de succes pentru echipele românești.

Și la retur trebuie să câștigăm, victoriile aduc victorii, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Clinceni și după ne vom gândi din nou la meciul cu Lincoln”, a mai spus Marius Șumudică după meci.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu nu e convins de ce a declarat tehnicianul CFR-ului

Ionel Dănciulescu nu crede că terenul sau mingile au fost problemele cele mai mari de la CFR Cluj: „Eu nu cred că terenul a fost o mare problemă, să nu uităm că Șumi declara că și dacă joacă pe ciment sau pe nisip trebuie să câștige meciul ăsta”.

„A câștigat până la urmă, cu chiu cu vai, dar problemele din defensivă rămân și se vede că nu mai are CFR-ul apărarea din sezoanele trecute”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Șumudică trebuie să își clarifice mai mult ceea ce vrea el de la echipă. Eu cred că a fost ceva la mijloc, el spunea că vrea să marcheze un gol mai mult decât adversarul, iar căpitanul vine și spune că se mulțumește cu un 1-0.

E greu să faci ceva ce a creat Dan Petrescu la echipă. E diferență mare și la mijloc, Rodriguez e dispecer, Bordeianu era recuperator.

Când spun Vinicius și Grahovac e o diferență mare. Camora nu mai e chiar același. Puterea poți să o preiei prin mai multe feluri, să propui mai mulți lideri, dar și vestiarul să aibă aceeași părere”, a mai spus și Ioan Andone, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT