Situaţie grea pentru Şumudică. Cu Fenerbahce va apăra un copil de 20 de ani

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
18/03/2018, 18:00
Situaţie grea pentru Şumudică. Cu Fenerbahce va apăra un copil de 20 de ani

Kayserispor, echipa pregătită de Marius Şumudică, a pierdut deplasarea de la Konya cu scorul de 2-0, meci în care tehnicianul român s-a văzut rămas fără portarul titular, Silviu Lung Junior în minutele de prelungiri (VEZI DETALII AICI)

Cum portarul român va fi mai mult ca sigur suspendat pentru etapa viitoare, ca urmare a faptului că a văzut direct cartonaşul roşu, chiar dacă e o fază tipică de fault de ultim apărător, pentru Şumi se pune problema cine va intra între buturi la viitorul meci, unul teribil de greu, pe teren propriu, cu Fenerbahce.

Marius Şumudică a făcut 3-3 la Istanbul în tur

În meciul tur, la Istanbul, a fost un adevărat regal cu goluri, 3-3, echipa românului egalând în al patrulea minut de prelungiri. Acum însă situaţia e chiar delicată, pentru că şi al doilea portar din lotul lui Kayserispor este accidentat şi are slabe şanse de a se reface.

În aceste condiţii Şumudică va trebui să trimită pe teren un puşti de 20 de ani, care a fost rezerva lui Lung şi la Konya, dar un fotbalist fără nici un meci la activ la nivel de profesionişti. Misiune teribil de grea pentru tehnicianul român, al cărui echipă e pe locul 5, la 7 lungimi în urma lui Fenerbahce.

Închide ×