Fotbal intern

Marius Șumudică, șocat de evoluția celor de la FCSB din meciul cu Academica Clinceni: „Nu credeam că pot juca așa slab”

11.02.2020 | 10:53
Marius Sumudica socat de evolutia celor de la FCSB din meciul cu Academica Clinceni Nu credeam ca pot juca asa slab
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a petrecut câteva zile în România și, înainte de revenirea în Turcia, a vorbit despre ultimele rezultate înregistrate în campionatul intern. Antrenorul lui Gaziantep recunoaște că a rămas surprins de jocul slab făcut de FCSB în meciul cu Academica Clinceni, încheiat 0-0, și regretă că Dinamo a ratat, pentru al treilea sezon consecutiv, prezența în play-off.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!


Marius Șumudică a fost surprins de FCSB

FCSB a ratat șansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj, după ce a obținut o remiză, pe Arena Națională, cu Academica Clinceni. Marius Șumudică s-a declarat surprins de evoluția modestă a jucătorilor lui Bogdan Vintilă în fața penultimei clasate, care merită aprecieri pentru atitudinea arătată luni seară.

ADVERTISEMENT

Am rămas surprins, deci nu mă aşteptam, nu credeam că pot juca aşa de slab. Mă aşteptam la altceva şi nu în speţă un jucător, adică jocul echipei foarte slab. Acum, şi tot respectul pentru Clinceni, probabil bugetul pe care îl au, jucătorii care sunt acolo şi-au dat viaţa.

Dar nu avea voie FCSB să nu câştige jocul ăsta când vrei să iei campionatul”, a declarat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Play-off fără Dinamo, ca mâncarea fără sare”

Dinamo a ratat, pentru al treilea sezon la rând, accederea în play-off, după ce a pierdut la Voluntari și FC Botoșani a obținut trei puncte în meciul cu Hermannstadt de luni.

Marius Șumudică recunoaște că regretă faptul că echipa lui Dusan Uhrin nu a reușit să prindă primele șase poziții la finalul sezonului regular, iar marea problemă de la Dinamo este schimbarea constantă a lotului.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru Dinamo. Să fiu sincer, îmi pare rău fiindcă play-off-ul fără Dinamo este ca şi mâncarea fără sare și fără piper, cum se zice.

Cred că este o problemă mare şi nu ştiu exact ce se întâmplă. Dar Dinamo schimbă jucătorii pe bandă rulantă, tot vin câte 10 jucători, 10 jucători, le e greu şi celor care lucrează acolo să facă rezultate peste noapte”, susține Șumudică.

ADVERTISEMENT

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a fost învinsă în ultima etapă din Turcia de Besiktas, scor 3-0, și ocupă locul nouă, cu 27 de puncte, la finalul etapei a 21-a.

ADVERTISEMENT