Fotbal international

Marius Șumudică, stand-up comedy în direct la TV: „Mai nou fotbalul se joacă într-o rulotă unde stau și mănâncă crenvurști. Pac, mai trag o linie”

17.02.2020 | 23:27
Marius Sumudica standup comedy in direct la TV Mai nou fotbalul se joaca intro rulota unde stau si mananca crenvursti Pac mai trag o linie
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică e un antrenor liniștit după ce echipa sa Gaziantesport a învins cu 2-0 pe Rizespor. Antrenorul român a fost, totuși, un pachet de nervi în timpul meciului după ce Muhammet Demir a ratat două lovituri de la 11 metri.

Marius Șumudică, pus pe glume în direct la TV

Antrenorul lui Gaziantep l-a schimbat pe Demir, supărat că Maxim nu a fost lăsat să execute a doua lovitură de la 11 metri, așa cum cerea stadionul.

ADVERTISEMENT

Maxim a fost mai slab ca la primul meci, însă tot stadionul striga la penalty Maxim, Maxim. Nu se poate ca Demir să bată acel penalty, eu aș fi intrat în teren să-l dau de acolo, însă nu aveam voie. La final și-a cerut scuze și s-a împăcat cu suporterii, așa e frumos”, a explicat Șumudică momentul, în direct la Digi Sport.

Antrenorul e convins că echipa sa a evitat retrogradarea, deși mai sunt 12 etape rămase de disputat: „Urmează patru meciuri infernale pentru noi, însă apoi am scăpat de echipele din top. Vin meciuri mai facile, accesibile, eu cred că am 90% șanse să mă salvez de la retrogradare și 50% să termin în top 10. Mai am nevoie de 6-7 puncte să mă salvez”.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Șumudică a ținut neapărat să amuze audiența, alternând momentele de „modestie”, în care se laudă cum spectatorii îi scandează numele la meciuri cu momentele de stand up comedy, în care a criticat arbitrajele din Turcia.

Eu sunt foarte fericit, tot stadionul strigă I love you Șumi, mă simt antrenor. Noi trebuia să avem mai multe puncte, însă la noi se dă ofsaid pentru că a bătut vântul și era tricoul în ofsaid 2 milimetri. Se uitau ăia la reluări și era linia roșie peste aia albastră, era deja vernil, zici că eram într-un atelier de pictură, nu mai înțelegeam nuanța.

ADVERTISEMENT

În primele trei etape de nu exista VAR mai aveam patru puncte. A început să se joace fotbalul din rulota aia de unde mănâncă unii crenvurști. Pac mai trag o linie, pac mai mănâcă ceva”, a explicat, șugubăț, Șumudică.

  • 30 de puncte în 22 de meciuri a acumulat Gaziantep
  • 3-1 a fost raportul șuturilor pe poartă în Gaziantep – Rizespor
ADVERTISEMENT