Sport

Marius Șumudică știe ce jucător ar fi rezolvat problemele Rapidului: ”Îl luam din minutul 1!”

Rapid a pierdut în mod categoric meciul amical cu Slavia Praga, iar Marius Șumudică a menționat că achizițiile ”giuleștenilor” nu se ridică la nivelul așteptat și a dat exemplu de un jucător ce trebuia transferat.
06.07.2022 | 09:38
Marius Sumudica stie ce jucator ar fi rezolvat problemele Rapidului Il luam din minutul 1
Rapid a pierdut în mod categoric meciul amical cu Slavia Praga, iar Marius Șumudică a menționat că achizițiile ”giuleștenilor” nu se ridică la nivelul așteptat și a dat exemplu de un jucător ce trebuia transferat. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Trupa lui Adrian Mutu a fost învinsă cu un scor neverosimil, 7-1, de vicecampioana Cehiei în ultimul meci amical din cantonamentul din Austria.

Denis Alibec, jucătorul pe care Marius Șumudică îl vedea în atacul Rapidului

Pus să comenteze acest rezultat rușinos înregistrat de Rapid, Marius Șumudică a criticat transferurile făcute în această vară și este de părere că aducerea lui Denis Alibec ar fi fost un mare plus pentru formația din Giulești.

ADVERTISEMENT

”Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se poată bată la podium. Va avea viață grea și la intrarea în play-off, mă așteptam la transferuri mult mai importante, la un atacant de mare valoare.

Jucătorii de la Rapid nu se pot apropia de cei de la Universitatea Craiova, FCSB și CFR Cluj. Suporterii Rapidului se gândesc la podium, dar eu spun că ar fi o minune. Mă așteptam ca Rapidul să-l ia pe Alibec. E liber de contract, îl luam în minutul 1. Trebuie să știi ce să-i ceri și ce să-i oferi.

ADVERTISEMENT

Acest amical e cu două fețe. Te poate trezi la realitate, dar contează și discursul pe care îl va avea Adi Mutu. Dacă îl iei ca pe un duș rece e bine, dar dacă îți toarnă plumb în picioare e grav. Plus că Rapidul are un program infernal în startul campionatului”, a declarat Șumudică, la emisiunea Digisport Special.

Suporterii Rapidului au luat foc pe pagina oficială de Facebook a clubului

Postarea de pe pagina oficială de Facebook a Rapidului unde a fost anunțată înfrângerea umilitoare a giuleștenilor a fost asaltat de suporterii nemulțumiți de rezultat, dar mai ales de jocul echipei.

ADVERTISEMENT

”Încheiem seria meciurilor amicale cu o înfrângere. Golul Rapidului a fost marcat de Vojtus (70)”, a anunțat sec Rapid, fără să precizeze scorul final al meciului.

Într-un sezon în care Rapid sărbătorește centenarul clubului, iar suporterii visează din nou la un trofeu și o participare în cupele europene, „alb-vișinii” au dezamăgit total cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

”Amical ca amical, dar asa umilință n-am trăit în viața mea”, ”Au echipă bună cehii…dar e prea mare scorul”, ”Dezastru. Rușine să vă fie!”, au fost doar câteva dintre cele peste 200 de comentarii lăsate în doar câteva zeci de minute la postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT